2017 Kaymakamlık Sınavı
-
onlardan biri sen olmayasın
-
@suigeneris88 üstüne bastım ayağını kaldır kardeşim
-
@Snotz dostum sen ver listeyi şenlensin tekrar buralar... 15,5 alan 8 GkGy Türkçesiz girme şansı hiç yok mu dersiniz?tartışmalılar ve Türkçesiz... (Tartışmalılardan kastım benim cevaplarım kurumsal olmayan nüfus, dışlama etkisi(crowding-out), imkb ve kartelsiz /
-
Umutlar haftaya cumaya kaldı
-
@bfroki dostum böyleyse netlerin girersin ..Türkçesiz 22 likler hiç umutlanmasın o zaman
-
@sirius aynı puanı getirir. gkgy için ayrı alan için ayrı standart sapma hesaplanıyor. yani 2 tane standart sapma hesaplanıyor her ders için ayrı ayrı standart sapma hesaplanmıyor. 4 Türkçe neti 4 idare hukuku netinden farklı puan getirebilir yada 4 tr. ekonomisi neti 4 anayasa hukuku netinden.
-
@bfroki hocam kartel mi kartelsiz mi
-
@bfroki kardeşim yanlı anlama da sorunlu bir insana da benzemiyorsun. Bu netlerle hiç umut yok mu diye soru sorduran nedir sana. Önünde birsürü sınav örneği varken.
-
@bf24 kardeşim inan art niyetle sormadım olmayacak gibi görünüyor alan neti az gibi geliyor bana tamamen korkum alanın az olmasından.
-
@fc-real-gdp hocam kartel yazdık ama umudum yok değil bir şekilde doğru çıkacak gibime geliyor. O soruyu hiç hesaba katmadım. Kimse de katamıyor ki..
-
@bfroki kardeşim sen dalga mı geçiyorsun veya amacın nedir merak ettim.acaba EGO’nu mu tatmin derdindesin.forumu takip ettiğimden beri ayni soruyu sorup duruyorsun.tamam maşallah güzel netlerin var ama buradaki insanların şevkini ve umutlarını kırıyorsun bu söyleminle.he kardeş sen kesin bu netlerinle mülakata kalırsın.rica ederim bir daha sorma bu soruyu.saygılarımla...
-
@oguzhan06 kesin diye birşey yok inan ki dostum alan neti az gibime geliyorsanız 17-18 olan toplamda 22-23 ü olan önüme geçecek bence ...
-
@bfroki kardeşim benimde türkçesiz netlerim senle aynı. 15.5 alan 8 gk. Turkceden de 3 gelse 26.5 net yapar. Bu da yeter diye düşünüyorum. Hayırlısı Allahtan.
-
@bfroki kardeşim alanın yüksek olması tabi iyi de senin doğrun az buz değilki türkçesiz 24 yani. 2 netin fazla olduğunda, alandan 1 fazlası olup da senden 1 eksik doğru sayısı toplamı olanla gene eşit olursun bildiğim kadarıyla. Öyle çok çok büyük oynamalar değil yani. Yani şöyle adamın 25 doğrusu var 15 i alan senin 26 doğrun var 14 ü alan gene kafakafaya olursunuz. Ki bence o kadar düşük de değil benm de 16 alan netim. Bence netlerin oldukça yüksek. Sen bu netlerden düşme türkçeden de en az 4 getirt kazanmama ihtimalin söz konusu olmaz kanaatimce.
-
@orkaraca dediğin gibi bir derdim yok dostum ego tatmin etmek gibi. kesin de görmüyorum ayrıca mülakatı siz Nasıl görebiliyorsunuz bence benim toplamda 23,5 olsa da alanı 17-18 olan GkGy si 3-4 olan birisi bile öne geçecek gibi geliyor bana ondan umutlu olmadığımdan yazıyor olabilir miyim acaba burda yazanlardan bazılarından iyi olmak mülakatta olmayı garantilemiyor anlayacağın..
-
@bf24 iktisatın standart sapmasının yüksek olacağını düşünenlerdenim
-
Arkadaşlar sizce sınavda GK kısmının en basit sorusuyla Alan kısmının en basit sorusu hangisiydi?
-
@yörük20 zaten kardeşim dediğin gibi rabbim eylerse en güzelini eyler... Hayırlısı hakkımızda hepimiz için...
-
@oguzhan06 alandan 15 neti var diyelim iktisattan 2 yapmış anayasadan 4 idare kısmından 9 yapmış ,diğer kişide alandan 15 net yapmış ama 5 iktisat yapmış 6 idare yapmış 4 tanede anayasa yapmış diyelim ...bu sınavda hangi si diğerinin önüne geçer ?GKGY aynı olduğunu varsayalım..
-
@oguzhan06 iktisatın sapması olduğunu nerden çıkardın kardeşim. Böyle bir açıklama var da ben mi ıskaladım. Test test olur sapma yani gkgy ve alan iki çeşit. İktisatta alanın içinde bir ders. Yani iktisat fazla yapıp 18 alanı olanla idare fazla yapıp iktisatı az olan 18 aynı puanı alır diye biliyorum.