2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@yörük20 aynen kardesim ben de öyle düsünüyorum,cunku devaminda istedigim kadar degilmis diyordu, hevesi kirilmis gibi yogun duygu anlatimi var gibiydi(subjektif dusuncemdir)burada puanlari Türkcesiz hesaplamamizin sebebi 1 soru haric kesin cevap bu diyemedigimizdendir, 24-25 civari kapatcagini dusunmekle beraber Türkçe cok kucumseniyor gibi geliyo bana, yigilma bu kadar yakinken Türkçedeki 0.5 bile 50 kisi farkettirip ilk 400 e sokacak gibi
-
@y-oguz90 aynen öyle beklediginden kötü alanlar ve beklediginden iyi alanlar hep türkçeden oluyor sınav sonunda
-
“Büyüyünce bende babam gibi olacağım.” dediğimiz, biz ne kadar büyürsek büyüyelim,varlığında hep çocuk kaldığımız yanımızdır… Cümle bu muydu?
-
2017 sınavı benim nazarımda TÜRKÇESİZ 25LİKLER olarak hatırlanacaktıt. Bu kadar yığılma çok enteresan oldu . Kritik haftaya girdik herkesin hakkında hayırlısı .
-
@mehmed-kemal Şuan kaçla kapatacağını düşünüyorsunuz?
-
Var mi 27 ile kapatir diyen?
-
@oguzhan06 hocam orda tırnak içinde heyecanla söylenmiş duygu yoğunluğu olan bir cümle var bence. O yüzden ünlem koydum sonuna.
-
@yörük20 ünlem bence de
-
@bolulu var.
-
25 diyorum
-
bu unlem her duyguda değil de.aniden ortaya cikan coskulu duyguda kullaniliyo diye biliyodum.nokta koydum.
-
@fc-real-gdp hocam yuksek degil mi biraz?
-
@bolulu daha önce de dediğim gibi 24-25 bandında kapatır hadi en baba 26 olsun 27 ye sarkacağını sanmam temennilerimiz o yönde
-
@politics06 24-25
-
Şimdi birşey söyleyeceğim ama izleyiciler yanlış anlayacak diye söylemiyorum
-
İnanın ben veya bir başkası hiç önemli değil insallah şu 100 kişi şu memleketin derdini kendine dert yapan insanlardan oluşur. Bu işin hakkını vermeyecek bensemde Allah nasip etmesin. Şu İzlanda maçı kahroluyorum ülkem adına 340 bin nüfuslu ülke sabaha kadar maç devam etse gol atamazdik bu rezillik ten sonra spor bakanı TFF başkanı uyuyabiliyorsa valla helal olsun onlara. Uyuyamayacak 100 kişinin kaymakam olması duası ile. İçim paramparça.
-
@ultras06 ünlem bir heyecan, duygu ,kıvanç barındıran cümlelerde kullanılıyor. Tdk da böyle diyor. o cümlede babasıyla kıvanç duyuyor ve onun gibi olmak istiyor.fakat sonraki cümlede iş adamı olmanın bir kravat ve ceketten ibaret olmadığını söylüyor,hayal kırıklığını söylüyor.. yani baştaki kıvanç yerini hayal kırıklığına bırakıyor.duygu var.
-
O nüfusu kucumsenen İzlanda milli takımı teknik direktörü,her ay,taraftarlarla sohbet toplantısı yapıyor,yani sende gidip teknik direktörü elestirebilirsin.fikir verebilirsin hatta oyuncu bile önerebilirsin.
-
Arkadaşlar resim sorusunun cevabı nedir ? Cümleyi yorumlayarak yazdım acaba farklı bir mana mı isteniyordu ?
-
@kymkm ben dershanede sürekli yanlış yaptigim bir soru tipiydi hep nokta koyardim gene nokta koydum Türkçeyi sona bıraktığım için.bencede ünlem olacak. Bu soruyla ilgili tek merak ettiğim her boşluk yarım puanmiydi yoksa soru bütün olarak mı puan veriliyordu