Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@ayaküstü teşekkür ederim
-
arkadaşlar merhaba, çok saçma bir soru olabilir ama, özgeçmiş formunda ilgi alanları kısmında hobilerimizden bahsediyoruz değil mi?
-
@justaa evet hocam
-
@justaa arkadaşlar ilgi alanı demek hobi demek değildir. Kurumun faaliyet alanına giren veya benzer alanlarda ilginiz varsa belirtin örneğin “dış siyaset, küresel ekonomi, uluslararası iletişim vs...” böyle şeyler yazılır ilgi alanı kısmına. Ama aynı bölüme hobilerim deyip hobilerinizi de ekleyebilirsiniz.
-
dün kurumdan aradılar bugün cv göndermenin son günü, aşı kartı bölümüne ne yazacağız anlamadım karttaki kodu mu yazacağız
-
@muddei-hususi aşı kartını oluşturup özgeçmiş formunun sonuna ekle hocam
-
S.a. Muhterem hazirun, Bu kardeşiniz nasipse yakın bir tarihte mülakata girecek; kafamızı kurcalayan bir hususta yardımlarınızı istirham edeceğim. CV sürecinde şöylece bir ibare vardı: “Aşı kartının CV’ye eklenmesi, aşı olmamış adayların ise son 48 saat içinde yapılmış PCR testi sonucunu ibraz etmeleri gerekmektedir.” Bu noktaya ilişkin, iki doz tamam olmaksızın aşı kartı oluşturulamadığından “COVID-19 mRNA (Biontech) 1. doz aşım uygulanmıştır. “ girdisiyle iktifa etmiştim; halihazırda ikinci doz için gün beklemekteyim. Mülakat adresine özel araçla intikal edeceğim; lakin mülakata girişte aşı kartı yokluğundan mütevellit PCR test sonucunu her hâlükârda ibraz etme zarureti hasıl olacak mıdır, emin olamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler eder, sağlık ve esenlikler dilerim.
-
@tirendaz bence pcr yaptirmaniza gerek yok. yarın arayıp kuruma sormaniz daha iyi olur.
-
@tirendaz İlanda yazılan net. Ya 2 doz aşı ta test sonucu.
- doz aşıyı gün içinde mhrs randevusuyla yaptırabiliyorsunuz ve e-devlet'e aşı kartınız anında çıkıyor indirebiliyorsunuz bu arada.
-
@zaroti, @hışhışıhançer öncelikle teşekkürler ilginiz için... Sistemde 2. doz aşım en erken 9 Kasım tarihine tanımlı; erkene alınması mümkün mü, riskli mi bilemiyorum. Bu durumda PCR testi elzem olabilir, teyit edeceğim.
-
@tirendaz O zaman vakit kaybetmeden test yaptırın derim. Çünkü zamanı gelmeden aşı olunamıyor.
-
arkadaşlar malum mülakatlar bugün başladı. bugün girecek olan var aramızda
-
@zaroti *var mı olacaktı
-
Benim mülakatım haftasonu, haftasonu olması ilginç değil mi kurumlar yapar mı bazen böyle?
-
@hışhışıhançer Kuruma teyit için ulaşamayınca PCR testimizi yaptırdık, sonuç bekliyoruz. Tekrar şükranlarımızla... Ve dahi sınava girecek arkadaşlara hayırlı yolculuklar ve başarı dileklerimizle...
-
bugün mülakata girenlerden deneyimlerini genel hatlarıyla paylaşabilecek var mıdır?
-
Mülakata girenlerden mülakatla ilgili bilgi vermek isteyen var mı çok umudum yok ama yine de sorayım dedim
-
Mülakatta önce kendinizi tanıtıyorsunuz.
Sonraki kısım büyük ölçüde doğaçlama oldu bende. Çeşitli devlet kurumlarına dair sorular sordular.
Devletin teşkilat yapısını iyi bilmemizi bekliyorlar anladığım kadarıyla.
Bir de ilgi alanımla ilgili soru sordular bana. Bu ilgi alanına dair şeyin İletişim Başkanlığı'nda nasıl kullanılabileceğine dair fikir vermemi istediler.
Kamu Diplomasisi biriminde çalışmak istediğimi yazmıştım cv'de. Bu birim ne yapar ne iş görür vs. diye sordular.
Vs. Vs.
-
@hışhışıhançer İngilizce soru sordular mı hocam
-
@mirakar hayır.