Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@sbf11 soruları ben de rica edebilir miyim? özelden mail adresimi yazdım.
-
Arkadaşlar bu zamana kadar özelden yazan herkese yolladım. Tahmin edersiniz ki yüzlerce mail attım Bundan sonrası için söz vermiyorum. İsteyen arkadaşlara birileri yardımcı olursa çok iyi olur benim açımdan. Herkese kolaylıklar
-
Merhabalar arkadaslar, bu sinava daha once girmis arkadaslar tavsiyeleriniz nelerdir? Nasil bir yol izlenmeli? Benim anladigim kadariyla ingilizce çok onem tasiyor. Bilgilendirmelerinizi bekliyorum.
-
Bir de arkadaslar iletisim teorileri notu vs olan varmi? Veya buraya nerden calisabiliriz?
-
sınavda sözel mantık soruları varmıdır acaba
-
@mojman, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
sınavda sözel mantık soruları varmıdır acaba
Geçen seneki sınavda yoktu hocam.
-
@vamos teşekürler hocam cevabınız için geçen sene sınavınız nasıl geçmişti geçebildiniz mi öneleme sınavını
-
@mojman Rica ederim hocam. Geçen sene ön elemeyi geçmişim, ikinci sınavı geçememişim. Alanı mı yapamadım ingilizceyi mi, hatırlayamadım. Bu sene tekrar deneyelim bakalım:)
-
@vamos Bende ziraat bankası sınavından geliyorum mülakatta elendim şimdide bu sınava hazırlanmaya karar verdim bakalım bu sınav nasıl geçecek
-
https://drive.google.com/drive/folders/1hsS4dViK8N82IVXFkSg7DcyCzfegYcWF?usp=sharing
Soruları drive'a yükledim arkadaşlar, buradan ulaşabilirsiniz. -
@paragliding anadolu üniversitesinin açıköğretim iletişim teorileriyle alakalı sorularını çözmüştüm, yetmişti. ayrıca çalışma yapmadım. tabii ingilizce ve diğer konularım iyiydi benim. ingilziceniz iyi değilse iletişime de daha detaylı çalışabilirsiniz.
-
@busrao paylaşımınız için teşekkürler
-
@platypus, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@paragliding anadolu üniversitesinin açıköğretim iletişim teorileriyle alakalı sorularını çözmüştüm, yetmişti. ayrıca çalışma yapmadım. tabii ingilizce ve diğer konularım iyiydi benim. ingilziceniz iyi değilse iletişime de daha detaylı çalışabilirsiniz.
Alan sınavı nasıldı?
-
Bu ilanda bölüm başına ne kadar kişi alınacağı yazılmamış. Biraz garip geldi. Mühendis de iletişimci de aynı şansa mı sahip yani?
Yorumunuz var mı arkadaşlar? -
@kamumaliyend alan sınavı da kolaydı hukuktan girmiştim ben. ingilizce paragrafları uzundu. üstte arkadaş paylaşmış zaten. Tek sıkıntılı yanı sayfalarcaaa mevzuat çalışmak zorunda olmanız ama 200-300 sayfalık yerden 1-2 soru anca çıkacak olması. Yorucu oluyor o yüzden.
-
@kamumaliyend geçen sene genel sıralama yaptılar bölümler dikkate alınmadı. Neye göre kime göre ayrım yapıyorlar asla anlamadık. Çok itiraz gelmişti o zaman da ancak bir işe yaramadı.
-
@platypus Anlıyorum, bir yanım "boş ver" dese de diğer yanım denemek istiyor.
Teşekkür ederim bilgiler için, hakkımızda hayırlısı olsun -
@platypus
Anladım hocam tesekkur ederim. Hem on eleme hem de alandaki ingilizce agirligi onemini belli ediyor zaten hocam haklisiniz. -
Arkadaslar AA’da çalışan bi tanıdığım İletişim Başkanlığı ile alakalı bir yönetmelikte eğer CB değişirse veya başkanlık kapatılırsa tüm personelin iş akdine son verileceğine ilişkin bir madde olduğunu söyledi. Bu veya buna benzer bir bilgisi olan var mı ?
-
@mrdgn bilgim yok ama çok saçma geldi, bir defa iş sözleşmesine tabi personel değil memur alımı bu.