Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@muddei-hususi kesın derken kanun ya da milletler arası antlasma ayrı secenekte olmaz, hocalarıma da sordum, ben kanun yaptım ama cevap milletlerarası antlaşma idi, kendi fikrimi söyledim ne cürreti ne yaptım yahu
-
@vincent55555 milletler arası antlaşma değil diğer şık. Usulüne göre yürürlüğe girmiş temel hak ve özgürlüklere ilişkin milletlerarası antlaşma. Kesin yanlış demek cüret tabi değil mi?
-
@muddei-hususi ayrıca 2004 de yapılan değişiklik ile temel hak ve hürriyetlerde yapılan milletlerarası antlaşma kanundan üstündür, o kadar ders çalışıyoruz bilgimiz var heralde, her anlamda üstün diyemeyiz
-
@muddei-hususi umarım itiraz edilmiştir, sonucu görürsünüz, hayırlısı olsun sakin olunuz
-
@muddei-hususi ben temel hak ve hürriyet kısmını sınav anında görmemişim. Sadece milletlerarası antlaşma diye okuyup kanun şıkkını işaretledim. o soru doğru arkadaşlar Anayasada da açıkça yer alıyor.
-
@vincent55555 siz itiraz ettiniz mi soruya
-
@vincent55555 demekki yanlış şekilde öğrenmişsiniz hocam o soru bariz doğruydu açıp inceleyedebilirsiniz bir çok akademik makale var bu konuyu ele alan .
-
@lysisminos keşke etseydım edemedım, ama hocalarıma sordum soru problemli denildi, Anayasada bahsedilen şey ayrı burada soruda bahsedılen konu ayrı, umarım başkası itiraz etmiştir, hayırlısı olsun inş.
-
@vincent55555 Hocam '2004 değişikliği ile temel hak ve hürriyetlere ilişkin yapılan milletlerarası antlaşmaların Kanundan üstün olduğu'nu kendiniz yazmışsınız işte.
-
Herkes yanlış yaptığı soruya itiraz ediyor galiba, hukuk soruları gayet basitti herkesin her derste temeli aynı olmayabilir kabul ama her soruda da hata aramak saçma geliyor artık
-
Ben sorular açıklanmadan itiraz etmiştim, dolasıyla soru numarasını bilmiyordum. 23 diye seçtim sorular da şansıma 21 ce 22 imiş. 1 yaklaşık:(
Bana gelen cevap;
Açıklamada belirttiğiniz itirazınız haklı, ancak başka bir soruya ait olup gerekli işlem yapılmıştır.Ama gerekli işlemi 2 soru için mi yaptılat sadece 1 soru için mi bilmiyorum.
-
@bişilerbişiler hangi bölümdeki sorular idi açık ve net yazarsanız sevinirim
-
Aciklandi
-
ben 68 almışım. kaçla kapattı bilen var mı?
-
77 almışım
-
@abcde 77 ile listeye girdin mi peki? başarılı yazıyor mu sonuç belgesinde
-
Her sınav böyle seri bir şekilde açıklansa keşke 72 ile başarılı yazıyo
-
2.kez 69 da kalıyorum 2.aşamaya kalan arkadaşları tebrik ederim.
-
acaba kaç kişi geçti, yazılı sınav yapılacak mı, duyurusu ne zaman yapılır, yapılırsa yine çoktan seçmeli mi olacak yoksa klasik usulde mi yapilacak çünkü yönetmelikte ön eleme sınavi için test zorunluluğu var...
-
75 benim de