Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Memur sınıfları sorusunun iptal gerekçesi nedir
-
Memur sınıfları sorusu hadi kapsam dışıydı falan dersin de bireysel başvuru sorusunda ne hata varmış anlamadım, böyle her itirazı kabul edeceklerini düşünmezdim
-
@zaroti, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
yukarda arkadaşların dediğine göre anthony hopkins, memur sınıfları ve bireysel başvuru soruları iptal edilmiş. başka iptal edilen var mı?
arkadaşlar bir yanlış anlaşılma oldu. bireysel başvuru sorusunun iptal olduğuna dair kesin bilgi yok. bilginize..
-
ingilizce sorularına itiraz edenler sonuçlarını söyleyebilir mi acaba?
-
@esrayıldız06 ingilizce testindeki 14. soruya itiraz etmiştim kabul edilmemiş
-
@zaroti hangi soruydu hocam
-
@esrayıldız06 hangisi çeşitli rejimler tarafında propaganda aracı olarak kullanılmamıştır sorusu hocam
-
@zaroti o soruyu burada bazı arkadaşlar tartışmıştı ama ben de yanlış yaptım hala da yanlış oldğunu düşünüyorum sorunun sağlık olsun:)
-
657 soruları tamamen iptal edilecek o zaman genel hükümler dışında sorulan sorular vardı çünkü
-
umuma bir açıklama yapmaları lazım şu şu sorular iptal edildi diye herkesi ilgilendiren bir şey neticede
-
@muddei-hususi sonuçlar açıklanınca bir açıklama olur büyük ihtimal
-
@yucesinan eğer başvuru yapıldıysa muhtemelen evet iptal edilmiştir.
-
@lysisminos sınıf sorusu genel hükümler dışında olduğu için iptal edildiyse memuriyete geri dönme sorusu da aynı nedenle iptal edilmeli itiraz edilip edilmemesine bakılmadan
-
@yucesinan Bence de haklısınız öyle olması gerekir. Ama resen işlem yapacaklarını çok düşünmüyorum hocam.
-
@justaa Iletişim Başkanlığı sitesinde verilen konuların dışında bir bölümden sorulmuştu. Sadece Kısım I'den sorumluyduk ancak o soru Kısım II'den alınmış.
-
@lysisminos Oh, nefis.
-
-
arkadaşlar anayasadan sonra hangi norm gelir sorusu vardı kanun ve milletlerarası antlaşma vardı bu soruda yanlışdı itiraz edildi mi, kesin yanlış çünkü
-
@vincent55555
cevap ne kabul edilmiş o soruda hocam uluslararası antlaşmalar mı -
@vincent55555 kesin yanlış demek nasıl bir cüret ya, anayasa profu musunuz doğru o soru