Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Sonuçlar ne zaman açıklanıyor?
-
@miralay 20 ila 40 gün sürer tahminen
-
@mrdgn prensip olarak sınıfa materyallerini yanında getirir gibi bir cümleydi yanlış hatırlamıyorsam.
Bring up yetiştirmek büyütmek vs. demekmiş şimdi baktım sözlüğe. Belki ben yanlış anladım cümleyi bilmiyorum.
-
Bazı sorular o kadar kafa karıştırıcı ve detaydı ki en mantıklı geleni işaretleyip geçtim mecburen.
Mesela Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruyu dernekler "tüzel kişi" namına yapabilirmiş sadece şimdi baktım internette.
Bu kadar detay bir bilgiyi 120 dk lık bir sınavda 100 sorunun içinde şaşırtmacayla sormak cidden çok enteresan. Yüzyılın dehasını arıyorlar galiba.
-
Sorulara itiraz 3 işgünü içinde yapılacakmış, var mı kesin itiraz edeceğim diyen?
-
@bişilerbişiler sınıflar 657 sorusu itiraz ediicem
-
@hışhışıhançer Cevap "bring out' olacaktı.
"Stuff" materyal, "staff" çalışanlar demek. Principal da "prensip olarak" değil "okul müdürü". -
@lilyofthevalley işte aranan kan .
-
İngilizce sorularını yapan ve hatırladığı kadar yazabilecek delikanlı var mı
-
@kaymakam-hanim-0 Cevap "must have worked". "Çalışmış olmalı" olarak çevirebiliriz. Yani o da geçmiş zaman.
Cümle de şöyleydi yanlış hatırlamıyorsam: " İşe girdikten sonra hemen terfi aldığına göre çok çalışmış olmalı." -
@lilyofthevalley must’ı görünce fiile bakmamışım bile haha. Teşekkür ederim
-
disputable=undeniable vardı paragraf sorusu
-
Latter vardı o otoriter hükümetler mi olacaktı, totaliter de olabilir unuttum
-
@lysisminos indisputable idi
-
@lysisminos, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@bişilerbişiler sınıflar 657 sorusu itiraz ediicem
Genel haklar 657 kısım 1dir, ilanda sorumlu olduğumuzu yazan yer.
Sınıflar kısım 2
Aday memur kısım 3ten sorulmuştur.İlanda her soru için değil her itiraz türü için 15 tl diyor, 2 soruya aynı sebepten itiraz edildiği için tek 15 tl yeterli diye düşünüyorum, sizce?
-
@bişilerbişiler ben sadece sınıflara itiraz edicem hocam
-
@lysisminos evet doğru. O soru da çok zordu cidden.
-
Önce ilk on soruyu toparlayalim canlar İngilizcede paragraflar zaten pek hatirlayamayiz
-
@lysisminos, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@bişilerbişiler ben sadece sınıflara itiraz edicem hocam
Diğer sorunuz doğru sanırım
-
@boşlukta Cevap "sore".
"Broke" kırmak demek. Kemik olsaydı broke diyebilirdik ama kaslarımızı kırmadığımız için sore dememiz gerekiyor. Kas zedelenmesi, ağrısı.