Atama İzinleri 3.Dağılımı
-
@ayhan-ışık yönetmelikte duyun sözlü olabilir ibaresi vardı.Mhuy da özel yarışma sınavı şartı var diye biliyorum
-
@zenginmemur duyda sonradan değişti dostum sonra ilan geldi işte direk sözlü yaptılar bunda da öyle olması muhtemel de bakalım zaman gösterecek.
-
@as-soon-as gib bunu engelleyemez mi? onlar yüzünden millet dısarda kalıyor
-
@semihylc bunu bende bekliyorum açıkçası. Ama bir yandanda mhuy duya göre güzel bir kadro.
Biraz vmy ye yakın tutmuslar.
Mesela 3 sene icinde yds 70 alamazsan onda da düz memurluğa düşüyorsun.
Denetçi olma şansın var.
Kadro güzel açıkçası.
Taliplisi de çok olur. Guy duy basvurur buna muhtemelen.
Basvursunlar artık onemli degil de , yazılı olmazsa eğer torpilli işi artar. Hali hazırda atananların (çoğunun) torpili olduğu için , kurum elemezse yürür giderler.
Sonuç olarak biz yine açıkta kalırız.
İnsAllah yakın zamanda güzel haberler alırız.Ekim-kasım ilan gelir tabloyu uygulayacaklarsa.
Aralık yazılı sonra mülakat muhtemelen. Rabbim bu sefer hepimizin yüzüne gülsün insAllah.
Bayramı zehir ettiler malûm.
Herkes , aaaa elendin mi neden niçin puanında yüksekti. Tuhhhh yazık olmuş vs vs sıkıldım artık sanki insanalr benim yerime masada oturmuş çalışmış gibi. Birde uzerime aileme karşı mahcubiyet coktuki üzerimden atamiyorum. Ne alakaysa !! Emek veren benim oysaki. Yüzlerine bakarken herkes bana aciyormus gibi hissediyorum. -
@adamsmiths duylara ve guylara muvafakat vermezler boşuna başvurmasınlar.
-
@adamsmiths ya ben çok merak ediyorum 78 il vardı buraya atananların çoğunluğunun torpil olduğu kanısına nasıl vardınız? 78 ilde bulunan kişilerle ayrı ayrı konuştunuz mu? Hadi toplu alım olsa bunu deseniz anlayacam illerin ayrı ayrı olduğu bir yerde bunu demek saçmalık ötesi. Ha torpili olan tanıdığınız vardır ama tutupta bunu 78 ile yaymak nedir. Yeter kardeşim bırakın şu kötüleme olayını. Başta zehir zemberek sözlerle bilmediğiniz tanımadığınız insanlara iftiralar atıyorsunuz sonrasında kendinize acındırmaya çalışıyorsunuz. Önce dilinizin uzunluğunu kısaltın tanımadığınız kişilere böyle konuşmayın.
-
@papatyaçayı Arkadaşın mesajında çoğunun eklemesi var ? Bunu görmediniz mi yoksa tekrar başvuru yapanları meşrulaştırmaya mı çalışıyorsunuz?
-
@as-soon-as " çoğunun" eklemesi olunca ne oluyo, ha biz o çoğunluktan değiliz deyip içimizi mi rahatlatacağız, bana göre kazananların %99.9 u referanssiz, torpilsiz kazandı %0.01 i yanılma payı bırakayım ben de
-
@as-soon-as çoğunu nerden tanıyormuş onu soruyorum? Kendisi kazanınca azınlıkta mı olacaktı yada kazanınca başka biri bu şekil kendisine yazmış olsa ne diyecekti? Yazdığımı bir daha okuyun. Tekrar başvuru ile ilgili birşey dedim de benim mi haberim yok acaba :)))))
-
@papatyaçayı Konunun ana metni atananların bir daha başvuru yapması. Bence siz 'Evet biz atananların bir daha başvuru yapmayı bile düşünmesi yanlış fakat ' diye giriş yapıp devam etseydiniz alıntılamazdım. İnsanın aklı ister istemez buna kayıyor.
Tabi siz böyle düşünüyor musunuz bilemem.
-
@papatyaçayı evet benim tanıdıklarım dan referanssiz hickimse girmedi. Çoğunun dediğim kısımda geri kalanlarıni tanimadigimdan. Tekrar soyluyorum. Tanidiklarimin hepsi referansli. Bende surece baslarken hadi canım ne alakasi var. 300 kisinin 100 kisisi referasnlidir gerisi degildir. Ben duyda memeleketimi yazdım kardeşim. Ve ben memleketimin icinden cikamadim. Neden mi? Çünkü birisi belediye baskan adayının kardesi, birisi ilce baskaninin yegeni , birisi cbye bağlı bir kurumdaki adamla soy ismi aynı. Birisnin yengesi kadin kollari başkanı. Daha yazayım mı?? Atananlarin hepsii tesadüf mü ? Hic mulakatttan elendin mi? Benim mülakatım cok güzel geçti , ben duyda olmasada (sayı az) guyda adımı bekliyordum. Geçin bu isleri, ben acitasyon felan yapmiyorum ihtiyacım da yok. ben emegim sömürüldu onun hakkını arıyorum. Ama sen ve senin gibiler yüzünden lanet olası mulakat devam ediyor. Dilerim Allah'tan o mulakatlardan hic elenmezsin. Evli olduğun halde herseyden taviz verip günde 8-10 saat çalışıp 76 ile atanan arkadaşın yaa kanki herşey referans bulsaydin birini dediğinde anlamazsın. Acitasyon yapanlar 75 puanla bürokratların kapısında ağlayıp kendini biyere atanlar. Ama hep söylüyorum , benim coxugumun evimin rızkına tas koyanlara Allah'ım o paraları yerken güzel gün gostermesin. O parayı öyle yerlere harcasinlar ki keşke kul hakkıyla olmasaydı dedirtsin Allah. Bu dünyanın diğer tarafına inananlardanim. İki elimle öyle bir yapisicamki yakalarına. Orda hesaplasicaz hepsiyle. Bu devran bitiyor az kaldi
-
@papatyaçayı bu arada atanmissin. Ama fazla boş yapmışsın. Hakkinla girdiysen neden gocundun?? Girmediysen de senden , cocugundan , en sevdiğinden cikarsn Allah. Herkes icin duam bu yönde. Duy 3 saat sonra açıklandı guydan. Siz aptal mı sanıyorsunuz insanları?? Amaç ne ? Yahu torpilli arkadaşım biliyorum torpilinide d, bildigimide biliyor diyorki o kadar kastikki duyda adamlar içinden cikamadilar guy ile birlikte aciklayip orda biraz eleyecekler. Sen ne anlatiyorsun yahu ??
Kendimi acindiriyormusum.
Hey Allahım ya
Dümeni tutturmussunuz devam -
@adamsmiths Arkadaşlarınız torpille atanmış 78 ilden kaçına tekabül ediyor bu? Cevabı var mı? 3-5 arkadaşınızla kıyaslayıp tutup herkese torpil muamelesi yapamazsınız. Önce varın o kişilerle muhabbetinizi kesin buraya gelip çoğunluğa damga vurmaya çalışmayın. Sizler kendi acınıza başkalarına iftira atarak çözüm bulmaya çalışıyorsunuz. İnsanların emeklerini boşa sayıyorsunuz. Kendinizi düşündüğünüz kadar başka insanların emeklerini düşünseniz böyle konuşmazdınız. Bizlerin emeklerini karartanlarada hakkımız helal değil. Mülakat benim yüzümden devam ediyorsa yarın hemen gidip kaldırtıyorum merak etme
-
@as-soon-as hocam öyle birşeyi zaten desteklemiyorum olsa kendim başvuru yaparım derim çekinmeden inşallah herhangi bir yerde aynı özlük hakkına sahip olanlarıda almazlar
-
@adamsmiths sizin kadar boş yapmak mümkün değil beddua etmekte mümkün değil ben içim rahat ama siz fazla rahat değilsiniz bu kadar kasmayın kendinizi başkalarını kötüleyerek bir yere gelemezsiniz
-
@papatyaçayı için rahatsa boş yapmazsın. Forumda tek amacın millete sataşmak ac oku eski mesajlarını. Sayfayı kirletme. Yanlış başlıkta dolaniyorsun.
-
@adamsmiths içim rahat olduğu kadar hak ederek kazananlarada iftira attırmam senin gibi bir boşa. nerede dolaşacağıma dair bir yönerge filan belirt ona göre dolaşayım forumda
-
@papatyaçayı kişi kendi gibi bilir , ondan şüphe yok. Torpil savunucusu seni. Senin gibilerini çok gördük . İzmir guyda vardı biri. Torpil dedirtmiyordu. Meğerse kendi torpilliymis
Atananlar torpilsizmis hadiii canımmm valla mı , son saatler liste değişti inkâr ediyor. Tövbe et Allah affeder. -
@adamsmiths Aaaaaaaaaaa şimdide torpil savunucusu mu olduk dilin kemiği olsaydı böyle olmazdı harbi sizin sıkıntılarınız var Allah şifa versin ne diyim
-
Lütfen başlık altında ikili tartışma yapmayalım. Özel mesaj özelliği mevcut. İlgili tartışmanın uzaması güzel sonuçlar doğurmayacaktır.
Herkese iyi çalışmalar.