Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Daha önce giren arkadaşlar bilgi verebilir mi. Toplam kaç soru var, alanda hangi konudan kaç soru geliyor
-
Bu ilan yds istemiyor mu?
-
@dumspirospero istiyor 70 yds
-
@muddei-hususi başvuran sayısı görece daha düşük olur o zaman değil mi
-
@dumspirospero yani doğal olarak
-
@mutlakbutlan siz daha önce girdiniz mi bu kurumun sınavına acaba ?
-
@dumspirospero Evet girmiştim, mülakatta elendim
-
@mutlakbutlan hocam cevap için teşekkür ederim, biraz sınav ve mülakat hakkında bilgi verebilir misini acaba? Hangi bölümden girmiştiniz? Ben hukuktan başvurmayı düşünüyorum ama torpilim yok
-
Tam 10 ay süren merkez bankası süreci nihayet bitti artık buradayım. Yazılı sınav nasıl olur arkadaşlar zorluk seviyesi açısından. Çıkmış soruları bulma ihtimalimiz var mı acaba?
-
2018 yılında girdiğim YDS den 75 almıştım, puanımı yükseltmek için e-yds ye girmeyi düşünüyorum, sizce gerek var mı arkadaşlar tekrar sınava girmeye?
-
@inwardvision 80 alırsanız TİKA YTB gibi kurumlara başvurmanızı sağlar onun haricinde mülakatlarda olumlu bir etkisi oluyor mudur bilmiyorum
-
@muddei-hususi Teşekkürler hocam, elimde puan varken tekrar hazırlanıp girmek hem para hem zaman kaybı, o yüzden en azından bu sınav için girmekten vazgeçtim sonrakilere artık
-
Başvuru formu sitede nerede arkadaşlar gören var mı?
-
@dumspirospero web sitesinde alım ilanının en altında link var docx formatında indirebilirsiniz.
-
Başvuru posta ile falan mı yapılıyo arkadaşlar
-
@elettronicaeng teşekkür ederim hocam
-
@muddei-hususi öyle imiş evet ilginç online başvuru yapılamaması, kişisel verilerin korunması hassasiyetinden kaynaklanıyor herhalde
-
Arkadaşlar sınava daha önce giren varmı, Alan kısmındaki soru dağılımını bilen?
-
Hukukta p4 83 puana sınava katılma hakkı kazanılır mı sizce
-
P33 81 puan girme şansı var mıdır sizce