2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Sakın bir daha tarih verme. Neden biliyor musun? Çünkü inanırım.
-
@saystowin Pareto'yu kötülemek amacıyla yazmıyorum. Kendisi aralık ayında planlamanın ilkbahar için yapıldığı duyumunu paylaşmıştı. Hatta burada da ben paylaştım onun yazdığını. Sonuç olarak duyumu yattı. Söylediği eylül ayı tutar veya tutmaz bilmiyorum ama artık herkes kendi başına.
-
@saystowin kusura bakmasın Pareto’nun kaymakamlık hakkında ne bir sınav tarihi ne bir sonuç açıklama tarihi ne de taban puan duyumu tutturduğunu gördüm
-
@saystowin, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Telegram'da Pareto üstadın duyumuna göre aldığı duyum Eylül ayında sınav olacağıymış.
.))
-
@piyemonte bilemiyorum artık hocam.Gordüm dikkatimi çekti hayırlısı artık bakalım.Zaten Kpss öncesi gelmez gibi heralde artık ilan kaç gün önce geliyor tam bilmiyorum ama
-
sınav haftalardır belirttiğim gibi.. eylül-ekim bandında dostlar.. sayı 100 kişi… birinci ağızdan teyit edilen ay eylül ayı… ama yinede düşünüyorum ekim ayında da olabileceğini…
paretoya gelince.. aralık duyumuda doğruydu… temmuz duyumuda.. olmayınca yükleneceksek.. kimseye o zaman duyum var mı diye sormamlıyız…
bakanın değişme durumu .. erken seçim … derken hazırlıklı tutuldu.. ilerleyen aylar bakanın değişmeside söz konusu değil… o yüzden edilmiyor sınav için acele artık… -
@amirim, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Sınav 'la ilgili gerekli yazışmalar bitmek üzere Temmuz - Eylül döneminden önce kimse sınav beklemesin.
@amirim yirmiüç gün önce.. yukarıda yapmış olduğunuz yoruma ithafen… yazışmalar bitmek üzere demek.. kesin sınav temmuzda demek…temmuz-eylül bandı diyip.. yazışmalar bitmek üzre demek ..
yazışmalar başlamak üzere… demeniz gerekirdi ki başlamamışti hiç.. -
sayıştay ilanı geldi, ösym takvimine eklediler..
darısı kaymakamlığa olsun inşallah.. ilan heyecanını özledik resmen
bu arada benim de içerden aldığım bilgiler doğrultusunda sınavın planı eylül ayı ne yazık ki...çok geçe kaldı çok beklentiye soktular bizi şimdi de eylül diyolar...
bu arada telegramdaki pareto kim bilmiyorum ama ben değilim arkadaşlar -
ilgilenenlere 2 temmuz da Sayıştay denetçi yardımcılığı sınavı var, kaymakam adaylığı da Eylül Ekim bandina kaymış durumda bence.
-
Sayıştay da epeydir konuşuluyordu. temmuzda gelmesiyle takvim iyice daraldı. temmuzcular pistlerden çekilsin yerini ağustos duyumcuları doldurur. sonra sırasıyla eylül, ekim.
-
Lütfen polemik yaratmayalım son mesajları sildim. Ayrıca amirim nickini kullanıma kapadım. Daha once uyelıgını sıldıren bı arkadasa aıttı o nıck galıba. Bu arkadas o arkadas mı tespıt edemedıgımız ıcın bu nıckı kullanıma kapadık. Iyı bayramlar dılerım.
-
Arkadaşlar özel sebeplerden nedeniyle kaymakamlik sınavına hazirlanmaktan vazgeçtim. Yakın eğitim online kurs paketimi satın almak isteyen olursa iletişime geçsin...
-
@admin, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Lütfen polemik yaratmayalım son mesajları sildim. Ayrıca amirim nickini kullanıma kapadım. Daha once uyelıgını sıldıren bı arkadasa aıttı o nıck galıba. Bu arkadas o arkadas mı tespıt edemedıgımız ıcın bu nıckı kullanıma kapadık. Iyı bayramlar dılerım.
Gerçek amirim 'e aitti o hesap
-
Sayistay ve kpss sınavına meyledecekken birileri çıkıp ilan cuma günü gelebilir vs. yazıyor, Sınav ilânı tarihi hususunda ciddi bir duyumu olan vars yazabilir mi, gerçekten yön çizmede zorlanıyor insan
-
@öktem_ilteriş cuma günü ilan geleceğini nereden duydunuz?
-
İlan ile sınav arasındaki ortalama süre dikkate alındığında, cuma günü ilan gelirse sınavın temmuzun ilk iki hafta olması gerekir ki temmuzun ilk haftası sayıştay sınavı var, ikinci haftası bayram. Cuma ilan gelmesi ihtimal dahilinde mi? evet her zaman bir ihtimal vardır ama ne kadarlık bir ihtimal? Bence çok düşük.
-
İnşallah gelir arkadaşlar artık her duyuma inanmamak gerek
-
@underwood ben de gördüm , telegram gruplarının birinde kaynağım cok sağlam, sapasağlam diyen bir şahıs cuma günü gece saatlerinde ilanın geleceğini söyledi.kolpa muhtemelen.
-
Hocam bir şey diyemiyorum O kadar çok sağlam kaynaklar konuştuki süreç beklemekten başka bir şey getirmedi kesin değil
-
@aliserdar-çetin Törehan hoca ne diyor? Sürekli sınav tahminlerini tutturuyordu.