2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@1903bjk-0 hocam senin de dört iletin var 3 ü Törehan. Sıkıldım kendisinin ismini duymaktan. Burada küçük bir eleştiri yapsak hesaplarında bize köpek diyor adam. Mümkün mertebe anmayalım.
-
@1903bjk-0 Kendisine ve duyumlarına itibar ediyorsanız buraya yazmak yerine sosyal medya hesaplarından bizzat şahsına sorabilirsiniz. Yukardaki arkadaşın da belirttiği gibi iletilerinizin tamamında şahsın ismini kullanmışsınız. İtibar kazandırma merasimini bırakıp başlığa nitelikli paylaşımlar yapmanızı rica ediyorum. Ayrıca onca yaşanan hüsrana rağmen hala kurs ve kitap satıcılarının duyumlarına kanaat getirerek plan program yapanları görünce şaşırmakla beraber kendileri adına üzülüyorum
-
Ne kadar inanmasak da insan bekliyormuş, bunu fark ettim. Gelir mi bu gece
-
@godot37 insanlrn ahını alıyorlar böyle şeyler sürekli atarak ortaya …
-
@zeustraus haklısın hocam ama o uzak tarihli olanlar. Yakın tarihliler nispeten daha az düzen bozuyor
-
O zehirli oku atan arkadaş yüzünden bekliyorum uyumadım, nolur bir daha yalan söylemeyin çünkü inanırım
-
@bitmediniz sevgili kardesim snv eylül ayında..
ben ısrar eylül dedim.. hesabını yirmisekiz dk önce açmış biri seçim işleri mdürümüsün nerden biliyorsun dedi… dikkat edin snv tarihi sallayanların trolleri bitmez.. sonra bize kendileri ile uğraşan troll derler…sizlerede teessüf ederim.. hiçbiriniz savunmadınız beni ..
not: bir daha değerli sandığım hiçbir hocayada hakkını iade etmeyecem çünkü küstüm.. -
Sınavın Eylül Ekim'de olması herkesin menfaatine. Kpss ile çakışmaması adına. Umarım bakanlık bunu gözetir.
-
TG de duyumu paylaşan o karaktersiz haysiyetsiz insan bu satırları senin için kaleme alıyorum.
Sen bu kadar insanın evvela hakkına girdin bu bir. Bizi aldatan bizden değildir hadisine mazhar oldun bu iki ve şu saatlerde benden okkalı bir beddua aldın bu üç ismin cismin belli değil diye bunlardan kaçacağını sanma ha allah her şeyi hakkıyla gözetendir. -
@mia111, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Sınavın Eylül Ekim'de olması herkesin menfaatine. Kpss ile çakışmaması adına. Umarım bakanlık bunu gözetir.
Bana kalırsa Kasım ayında olması benim için daha iyi olur kpss sınavından dolayı.
-
Birisi telegram grubunda 18 Eylül yazmış
-
@ilçebeyi Yaklaşık 4 buçuk ay önceden kimse bu kadar net tarih veremez. Bu tarih muhabbetleri gerçekten sıktı çünkü yalan söyleyen kitap ve dershane Taciri çok var. Ben sadece kendini kanıtlamış gerçekten Allah rızası için insanlara bilgi veren belli başlı kişilere güveniyorum Onun dışında gelenleri kulak asmıyorum yaklaşık dört beş senedir bu sınava da giriyorum yeni girecek arkadaşlara da tavsiyem budur
-
Muhterem ince nin stajyer kontrolörler için düzenlenen iftar yemeğinde Eylül ayında sınav yapılacak dedi.
-
@fthdyngc görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler
-
@godot37 törehan daha piyasadan çekilmedi mi ya. Tüm hakaretleri içimden ediyorum ona ve onun gibi bi kaç kişiye.
Abi kaymakamlığı kazanamadığıma hakkaten çok üzülüyorum hatta kahroluyorum, ama şunun gibi adamlar da kazanamadılar ya ona daha bi seviniyorum. Şunların gittiği ilçeyi düşünsene. Allahım kurban olayım nasip etme yarabbim bunlara diyorum. Foruma haber var mu diye girip bakıyorum habire bunların ismi. Midem bulanıyor gayrı. -
@godot37 törehan daha piyasadan çekilmedi mi ya. Tüm hakaretleri içimden ediyorum ona ve onun gibi bi kaç kişiye.
Abi kaymakamlığı kazanamadığıma hakkaten çok üzülüyorum hatta kahroluyorum, ama şunun gibi adamlar da kazanamadılar ya ona daha bi seviniyorum. Şunların gittiği ilçeyi düşünsene. Allahım kurban olayım nasip etme yarabbim bunlara diyorum. Foruma haber var mu diye girip bakıyorum habire bunların ismi. Midem bulanıyor gayrı. -
Arkadaşlar merhaba, umarım çalışmalar iyi gidiyordur. Sınav tarihi ile alakalı aylardır kime bir şey sorsanız hep belirsiz tarihler söyleniyor. Kesin bir cevaba hiçbirimiz ulaşamadık bu sebeple. Burada bence herkes içerisinde bulunduğu duruma göre kendi stratejisini belirlemeli. Misal ben bakanlık uzmanıyım, şu an kpss yds vs. herhangi bir sınav yok hazırlandığım. Bu sebeple ben sınav tarihinden bağımsız olarak istediğim zaman istediğim kadar çalışabilirim. Misal KPSS ile birlikte bu süreci götürüyor olsaydım, sınav tarihi belli olduğu için ve birçok farklı kuruma giriş imkanı sağladığı için KPSS'ye yönelir, tarihi belirsiz olan kaymakamlık süreci için diğer sınavları riske atmazdım. Ya da hedefim hem kaymakamlık hem Sayıştay ise, ilanı geldiği için var gücümle Sayıştay için çalışır, iki sınavı aynı anda götürme zahmetine katlanmazdım. Eğer iş güç kaygım yok ise, kaymakamlık tek hedefim ise, o zaman da duyumlardan bağımsız olarak var gücümle kaymakamlık çalışırdım, tarihi umursamazdım.
Burada tarihe o kadar takılıyor ki insanlar, sanki sınav tarihini öğrenince bir anda inanılmaz bir şevkle çalışılacak, bütün bilgiler hemen öğrenilecek. Yok öyle bir şey. Ben mülakata kaldığım sınavlarda, sınav ilanı geldiğinde çoktan konuları bitirmiştim, sınav ilanı benim için sadece konu tekrarına başlama tarihini gösteriyordu yani. Duyum kovalamayı hayat amacı edinen arkadaşları sınav sonrası "1 puanla kaçtı bee" diye mesaj yazarlarken görüyoruz. Böyle olmayın.
-
Dostlar kaymakam adayı olan bir kişinin eşi bir kamu kurumunun bölge müdürlüğünde çalışıyorsa yeni başlayan bir kaymakam adayının çalışacağı il bu bölge müdürlüklerinin bulunduğu illere göre düzenlenebilir mi kanunen böyle bir hak var mı ?
-
@ilhannn00 Yok üstadım, staj süresince maalesef farklı illerde bulunacaksınız. Göreve asil olarak başladıktan sonra eşiniz size tabii olacak fakat orada da bölge müdürlüklerinin her ilde şubesi bulunmadığı için problem yaşayabilirsiniz. Dilerseniz eşinizin çalıştığı bölge müdürlüğünün bağlı olduğu bakanlığın il müdürlüklerine geçiş dilekçesi vererek farklı il durumunda bulunmayı pasifize edebilirsiniz
-
Ankara dan bildiriyorum, sınav Eylül ayının 3. Haftasında , idari hakimlikte kasım ayının sonunda.herkese iyi calismalar