2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@pareto06 örnekte de görüldüğü gibi herkesin anlama şekli, ders çalışma biçimi farklılık gösteriyor.
-
@finansalanaliz haklısınız hocam. ben de detaylı okumadım ama kafama takılan yerlerde çok baktım. içindeki sorulara baktım öyle. yine de tavsiye ederim insan haklarını yeni çalışacak birine
-
@pareto06 o kamp yayınlandığı sene bana zor gelmişti videolar. Kutluay kararlıyı bitirdikten sonra izleyeyim. Spotifyda mevzuat podcast insan hakları için içerik yüklemeye başlamış onlarda dinlenebilir boşta kaldıkça. Aöfyle kutluay kararlıdan kısa kısa notlar çıkararak sürekli tekrar edeyim takıldığım yerde buralardayım :))
-
Merhabalar. 2018 ve sonrası Kaymakamlık Sınavı'nın tüm sorularına nasıl ulaşabilirim?
-
@s-i-r-i-u-s kutluay hocanın bende soru kitabı var, fena değildi. konu anlatımı nasıldır bilmiyorum. kas ve kaim makamın sorularını da sormuştunuz. Kas soruları çözdüm beğendim güzel soruları var. ama kaim makam yüzeysel ve az soru var. yani elinizde kaynaklar varsa mutlaka çözün tabi ama bu ikisi yeter mi bilemem
-
Mülakatlarda halen kamu görevlisi olan birinin(uzman-denetmen) ihtiyaç kredisi borcu olması bir sorun teşkil eder mi sizce arkadaşlar
-
@fallenalen ben bunun sorun teşkil edeceğini sanmıyorum, genel olarak mülakatta önemli olan soruları cevaplayıp, iletişim ağını düzgün kurmak, beden dilini düzgün kullanmak. Negatif bir etki yaratacak durumlar kekemelik vb durumlar olur tahminimce. Zaten gerisi "network"
-
Bu hafta gelir mi ilan?
-
Önceki yıllarda resmi gazetede boş kadro sayısının yayımlanmasının itibaren ne kadar sürede ilan gelmiş bilen var mı
-
Geçen yılı referans alırsak 4 Haziran için yarın ilanın gelmesi lazım. Haftaya cumaya kadar ilan gelmezse de bence haziran çok düşük bir ihtimal halini alır.
-
@kutadgu-bi̇li̇g geçen yıl ilan önceki yıllara göre çok geç kalmıştı. bunu da belirteyim.
-
@arz-şoku çok erken gelmişti demek istediniz galiba çünkü sınavdan 71 gün önce ilan gelmişti normalde 60 gün civarında ilan geliyor.
-
@kutadgu-bi̇li̇g sınav 10 temmuzdu. 30 nisan 2021de ÖSYM takvimine eklenmiş. ilan daha sonra gelmişti. 1 hafta sonra falan.
-
@kutadgu-bi̇li̇g hatta ben az yazmışım ilan 18 mayıs 2021 salı günü gelmiş. resmi gazeteden bakabilirsin
-
@arz-şoku haklısınız benim ilandan kastım sınav tarihiydi, olsa sınav tarihi ile ilanın tam metni açıklanma zamanı olarak farklılık arz edebiliyor, doğrudur.
-
@kutadgu-bi̇li̇g tabi. 2019 ve 2020de önce ilan geldi. 2021de önce ösym takvimine eklendi.
-
@arz-şoku bundan olsa gerek ilan gelene kadar mesai saatlerinde ösym/takvim ile bakanlık/duyurular kısmının, gece ise resmi gazetenin müptelası olduk
-
@thesalvatore bence sınav Eylül Ekim bandında olacak , Haziran ihtimalini düşük görüyorum.herhangi bir duyumum falan yok sadece benim tahminim bu yönde.
-
@kutadgu-bi̇li̇g al benden de o kadar kardeşim. Gece resmi gazete bildirimi gelince kalbimin atışı değişiyor resmen günde 10 defa ösym takvimine bakıyorum
-
Törehan Özdemirin 4 Haziran paylaşımına DM atıp ta cevap alan oldu mu acaba, ben yazdım ama o gün bugündür dönüş almadım maalesef