2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@mülki, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
aynen öyle dostum, çok yüksek ihtimal aralık ayında, hadi bütün olumsuzluklar arka arkaya gelsin ve aralıkta sınav olmadı diyelim, sarkacağı en fazla ocak - şubat
süreç geçen seneden bile daha hızlı ilerliyor.. ekim sonu, kasım başı nihai liste açıklanır, kasım ayında da planlanan yeni sınav ilanı gelir.. 2 gün önce forumda mesaj ile mülakatların eylül ayı içinde başlayacağını mesaj çektiğim arkadaşların dönüşlerinin çoğuna cevap veremedim, kusura bakmayın hakkınızı helal edin
-
@mülki, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
aynen öyle dostum, çok yüksek ihtimal aralık ayında, hadi bütün olumsuzluklar arka arkaya gelsin ve aralıkta sınav olmadı diyelim, sarkacağı en fazla ocak - şubat
süreç geçen seneden bile daha hızlı ilerliyor.. ekim sonu, kasım başı nihai liste açıklanır, kasım ayında da planlanan yeni sınav ilanı gelir.. 2 gün önce forumda mesaj ile mülakatların eylül ayı içinde başlayacağını mesaj çektiğim arkadaşların dönüşlerinin çoğuna cevap veremedim, kusura bakmayın hakkınızı helal edin
mesaj çekmeyi unuttuğum birkaç arkadaş var, onlar da kusuruma bakmasın..
-
@can-mavi Kasımda ilan gelirse sınavın ocak ya da şubat ayına sarkma durumu olur mu ?
-
@fthdyngc yeni sınav çok yüksek ihtimal aralık ayında, hadi bütün olumsuzluklar arka arkaya geldi ve aralıkta sınav olmadı diyelim, sarkacağı en fazla ocak - şubat.. eğer ki sınav ocak-şubat ayına sarkarsa da 1986 doğumlu arkadaşlar dışında, aralık duyumunu paylaştığım için pişmanlık duymam.. ancak 1 2 ay ile sınavı kaçırdıkları için 1986 doumlu arkadaşlar için üzülürüm. bu sebeple de inşallah aralık ayında olur.
-
@can-mavi üstad Allah senden razı olsun her birimizi kardeşin görüp sınav duyumunu paylaşman hazırlıksız yakalanmamamız için elinden gelenin en iyisini yapman takdire şayan gerçekten. Şükranlarımı sunarım azizim eyvallah..
-
- Dönem sınavı sayende 1 2 puan yüksek kapatacak. şaka bir yana bilgilendirmelerinle büyük bir hizmet yapıyorsun. Sağol var ol. @can-mavi
-
@kymkm109 18 ekim sınavı olmadan önce de defaatle paylaşım yaptım sınav 18 ekimde diye, çoğu kişi erkenden çalışmaya başladı.. ben de 0,25 puan ile kazanamadım
-
@ömermuhtar estağfirullah güzel insan..
-
Hakimlik mülakatı bekleyenler , yüzde 99 ihtimalle bu hafta nihai liste açıklanacak ...
-
Canın sağ olsun. Geçen sınavdan önce bir daha girmemeye çok şartlamıştım kendimi ama insan hayallerinden öyle hemen vazgeçemiyor. 2 senedir 1 puanla falan kaçıyor. Bu sefer bıraktım diğer sınavları, oturup çalışmaya karar verdim.Gittiği yere kadar deneyeceğim. İnşallah ilan gelir de meyvesini toplarız. Sen de girmeye şimdiden karar ver bence. O ilan geldimi vicdan rahat bırakmaz insanı..
-
@aslıhannn, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@can-mavi hocam valiler kararnamesi bu haftaiçi yayımlanır mı acaba?
eylül ayı içerisinde heran
-
@can-mavi teşekkürler hocam
-
Askerdeyken sınava gelebiliyor muyuz arkadaşlar?
-
@kymkm109 girersin kardesim bildigim kadariyla
-
@aslıhannn, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@can-mavi hocam valiler kararnamesi bu haftaiçi yayımlanır mı acaba?
eylül ayı içerisinde heran
Kardesim sinav icin verdigin bilgiler icin tesekkur ederim, boyle belirsiz surecte verdigin bilgiler cok faydali aralik odakli calismaya basladim gelirse gelir gelmezse yapcak yok
-
@maiyetmemuru estağfirullah kardeşim.. sarksın sarksın ocak-şubat'a sarksın, ama gönlümüz de bilgimiz de aralık'ta olacağı yönünde...
-
@maiyetmemuru estağfirullah kardeşim.. sarksın sarksın ocak-şubat'a sarksın, ama gönlümüz de bilgimiz de aralık'ta olacağı yönünde...
Ben de 25 Aralık 2021 diyeyim bir bilgi olarak. 100 veya 111 kisi.
-
@aslan-reyiz hocam bu taze bilgi mi?
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Ben de 25 Aralık 2021 diyeyim bir bilgi olarak. 100 veya 111 kisi.
Ben de imza atayım o zaman.
-
@amirim benden de bi Şubat ayı ilk haftası gelsin o zaman. Kenarda dursun