2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ayraan Can Çelik Hoca kpss şartı gelirse 2023 yılında gelebilir dedi. Önümüzdeki sınavlarda uygulanmaz dedi. Ayrıca bu ayın 25 ine kadar ilanda gelebilir. Mayıs'ta bakanlık Aralık ayında sınav olması için talimat vermişti dedi. 18 Aralık'ta sınav olması bekleniyormuş.
-
Kpss şartı her sene konuşulan bir şey. Yıllardır söyleniyor. Bir şey çıktığı da yok. Kaymakamlık, hakim savcılık gibi sınavlarda ben kpss şartının geleceğini sanmıyorum. Kpss şartının bence komple kalkması lazım ki bir ara böyle bir söylenti bile vardı. Her kurum kendi sınavını yapsın. Kaymakamlık için P37 vardı eskiden. Ben niye girip maliye, özel hukuk falan çalışayım kardeşim. Ne alaka yani.
-
Azıcık konu dışı.
Bir torpil listesi dolaşıyor sosyal medyada. 2017 ve 2018'de sanırsam 3 kişi var kaymakamlıktan. Sonraki yıllarda ne kadardır Allah bilir. Yazık, çok yazık. -
@piyemonte link atar mısınız özelden ?
-
@piyemonte listeye bende denk geldim 3 isimden 2si aynı kişi onun için 2 kişi var.Ayrıca listede yer alan isimler bahsi geçen 2017 2018 yıllarında nihai listede bulunmuyor onuda belirteyim.
-
@mülkiidare110 ....
-
@mülkiidare110 2017'de iki mülakat var. Marttaki mülakatın nihai listesinde bir kişi var. Diğeri yok. 2018'deki nihai listede de bir kişi var. İsim benzerliği olabilir..
-
@piyemonte olabilir ben yanlış baktım demek ki listelere
-
biri ateşlesin burayı artık
-
@fthdyngc yakın zamana pek duyum yok heralde hocam çok sessiz. Daha mülakat süreci var bi önceki sınavın, biraz sürer gibi
-
O gece bu gece değilmiş, yaşayarak öğrendik..
-
Sahsi kanaatım haftaya gelmezse ılan subata kaldı.
-
@maiyetmemuru protokol yapılsa takvıme gırerdı hakımlıkte mulakat acıklanmadan gırmıstı.
-
@maiyetmemuru daha mülakatlar açıklanmadı. Ayrıca geçtiğimiz haftalar da yazı işleri müdürü Aralık’ta olacak demiş. Hatta bu sınavda ilk 20’ye giren kişi Aralık’ta ki sınava çalışıyormuş. Olumsuz bir şey olursa diye.
-
@sim insallah sızın dedıgınız olur
-
Duyumcu arkadaşlar genelde Aralık-Şubat bandını söylüyor. Bakalım hayırlısı.
-
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.. Burcu Doğan'ın telegram bağlantısını gönderebilir misiniz
-
Eskiden duyumlar belli başlı forumdaşlar tarafından dile getirilirdi ama onlarda küstü gitti. Sınavın ne zaman olacagına bakmadan hazırlanmak en mantıklısı. Lütfen duyumları önemsemeyin ama gözardı da etmeyin
-
Bu sınav ilan değil süreç sınavıdır arkadaşlar. Ben yazılı sonucunun olumsuz olduğu günden bu yana çalışıyorum. Bir önceki ilana hazırlıksız yakalandım çünkü. Tavsiyem ilana falan aldırış etmeden çalışın. Eninde sonunda gelecek zaten.
-
türkçe için soru bankası önerisi olan var mı yeteri kadar iyi değilim türkçe konusunda geliştirmem gerekiyor