2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mehmet-kemal-bey eger Aralık olacaksa Kasım ayının ilk haftası kesin ilan gelmesi lazım ama ben artık pek ihtimal vermiyorum Aralık ayına
-
@iibf bence en iyimser tarih Mart
-
@mehmt-345 katılıyorum
-
@maiyetmemuru en az kaç gün önce sınav ilanın verilmesi gerekiyor
-
@rgt ilanı bimiyorum ama son sınavdan 70 gun once sınav takvımıne gırdı .
-
@maiyetmemuru mutlaka bi alt sınırı da vardır. Eğer aralık olacaksa kasıma giriyoruz bi iki haftaya ilan gelmeli
-
@rgt 45 gün
-
Mülakat daha yeni açıklandı yeni bir sınav olma ihtimali Aralık ayı içinde zor görünüyor..
-
@fthdyngc tşkler hocam
-
@dayım42 valla işleri hiç belli olmuyor ama bana da zor geliyo aralık. Bide yaşa takılacaklar var o da üzücü
-
16 Ağustos tarihinde, 2021 kpss sonrası açılması beklenen kurum sınavları başlığında 18 Aralık 100 kişi kaymakamlık, 25 Aralık 100 kişi idari hâkimlik alımının planlandığını yazmıştım.Nitekim idari hakimlik noktasında duyumumuz doğru çıktı.Fakat kaymakamlık bir muammaya dönüşmüş durumda.O dönemdeki duyumumuz sınavın 18 Aralıkta yapılmasının planlandığını yönündeydi.Şayet 3-10 Kasım arasında ilan gelirse bu ihtimal devam ediyor.Yalniz bu ihtimalin oldukça zor olduğu, sınavın Mart ayının sonuna kaldığı(levent ersin hoca da bu yönde görüş belirtmiş) uzun vadede Haziran ayı ihtimalinin de olduğu son gelen duyumlar arasında.Daha öncede can mavi üstad Aralık ihtimalinin zayifladigini belirtmiş, aday şube ile yapılan son görüşmelerde de Aralık ayında sınavın yapılmasının zor oldugu,bazı kaymakamlık kurslarının başlangıcının aralığa çekildiği vb durumlar çeşitli sosyal hesaplarda paylaşılmıştı.Dolayisiyla kasımın ilk haftasına kadar Aralık ayında olacakmis gibi , eğer ilan gelmezse Mart döneminde olacakmis gibi çalışmalarımızı bu yapmak doğru olacaktır.Herkese başarılar dilerim.
-
@aslan-reyiz açıklama için teşekkürler
-
@bbbmmm Burcu Dogan in telegram linkini bana da atar misin..
-
@mehmt-345 maalesef bulamadım bulursam atarım ama
-
arkadaşlar bu sınava ilk kez hazırlanacağım sadece bu sınav odaklı hazırlanacağım tavsiyeleriniz nelerdir acaba?
-
sıfır bilgiyle ilk giriş de mülakata kalan var mı acaba ?
-
@themustafakemal geçtiğimiz yazılı sınav 2.si ilk kez hazırlanmış, mülakatı da geçti. Üstelik psikoloji mezunu
-
Yazıli sinivi 2. olarak kazanan arkadaş ilk kez hazırlandığı konusunda samimi gelmiyor. Benim duyduğuma göre daha eski ama söylemek istemiyor olabilir. Ayrıca arkadaşın reklamını yakın eğitim epey yaptı bizden çıktı diye, aynı arkadaşı 4T de bizden çıktı tebrik ediyoruz diye duyurdu. Canlı yayın konuşmasında aldığı tek kursun yakın eğitim olduğunu söylemişti. Özellikle psikoloji mezunu olup 7 ayda yaptim demek inandırıcı gelmiyor.
-
peki arkadaşlar nasıl hazırlanmam konusunda bana biraz yol gösterir misiniz?
-
@ayraan canlı yayında konuşmasını bende dinledim kendisi orda dedi ilk kez hazırlanıyorum diye,hatta 2.sınava kalırım diye düşünüyordum tarzında konuştu. Psikoloji mezunlarına bu sene sınav hakkı verildi hocam yani ilk kez hazırlanmıştır.