2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ilçebeyi 2018 Temmuz da yapılan değişiklik ile 2018 eylul sınavından beri bu bölümler sınava girebilir hale getirildi hocam. 107 108 109 110. Dönem sınavlarında bizimle beraber girdiler.
-
Değil psikoloji mezunu, kamu yönetimi mezunu aday bile ilk girişte 2. olamaz. Hayatında hiç görmediğin ders kitaplarını önüne alacaksın ve ilk seferde 2. olacaksın. He babam he! Zaten şu dershaneleri son derece gereksiz buluyorum, bir de böyle şeyler duyunca iyice irite oluyorum. 10 kişiyi kaymakam yaptık, bilmem kaç kişiyi hakim yaptık. Aynen babuş, sen yaptın, şampiyon sensin.
-
@ayraan anladım hocam bilgi için teşekkürler
-
Şu sınavı gereğinden fazla abartıyorsunuz.Sadece bu sınav odaklı bir çalışmayla rahatlıkla 3-4 ay yeterli.2016 sınavı benim ilk sınavımdı ve aşagı yukarı 5 aylık bir çalışmayla 17. olmuştum.
-
4T reklamını yaptı mi, gözümden kaçtı sanırım.. ama arkadaş yayında ilk defa hazırlanıyorum ve gittiğim tek kurs yakinegitim demişti bir de bütün yayın boyunca eşinin ne kadar destek olduğunu anlattı
-
Mülakatı geçmiş mi ?
-
@fthdyngc geçmiş, mülakata 2. Sıradan kalmıştı, nihai listede 3. olmuş
-
gerçekten sınava çalışma konusunda yardımcı olacak hayırsever var mı
-
@themustafakemal iktisat konusunda temeliniz yoksa youtube benim hocam ya da iktisat Medresesi kanalını öneririm.
-
Aralık ihtimali devam ediyor mı sizce
-
@themustafakemal anayasa anayasa metni idare cumhurbaşkanlığı kararnameleri mevzuat olarak yigit yilmaz iktisat kesinlikle iktisat medresesi çok iyidir konu soru tüm videoları
-
Yiğit Yılmaz hocanın kitabı anayasa idare kısmı için kesinlikle yeterli oluyor.
-
aralık bıttı gıbı
-
Aralık'ta sınav olmaz arkadaşlar biraz gerçekçi olmak lazım daha yapılan alımın başlaması bile yapılmamış
-
Ahmet nohutcu hoca nin Aralık ayında kesinlikle bir sınavın olmayacağını Mart ayında en geç Nisan ayı içinde sınavın planlandığını söyledi.
-
Valla bu böyle mart nisan derken eylülü bulmazsa şaşırmam
-
@ayraan her sene aynı şeyler oluyor gibi. Dershaneler şimdi de Mart Nisan aylarını işaret ederek, "kurslara kaydolun sınav geliyor, kitapları alın sınav geliyor" diyorlar. Şubat gibi millet başlayacak "sınav Haziran temmuz arası olacak" diyecekler. Bu şekilde hazırlananlar diri tutulacak, umutlar yeşerecek.
En son hiçbir şey bulamazlarsa : "bu sınavın tarihi önemli değil, hemen başlamak lazım, eninde sonunda yapılacak." diyecekler. -
Bir gün şu Kpss şartı geri gelse en çok malum kursların ortada kalmasına sevinirim herhalde. Koca bi sektör kurdular pdrciler de var nasıl olsa veriyorlar umudu, veriyorlar tarihi döndürüyorlarda döndürüyoorlar.
Adam mülakatlar açıklandıktan sonra beni arıyor "kardesim listede ki psikoloji mezunları umut oldu çocukluk hayalimdi kaymakamlik sınavında nasıl bi yol izleyeyim" diyor. Adam çocukluk hayalini koca fakülteyi bitirdikten mesleğini 5 yıl yaptiktan sonra hatırlıyor. Malesef trajikomik. -
@ayraan hocam kaç psikoloji mezunu vardı? Ben sadece 2. olan arkadaş var biliyordum.
-
@raif-puder ben bir mühendis bir de psikoloji mezunu biliyorum ama söylenilene göre daha fazla varmış.