2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@porferty Ben Limit Yayınları-Kronometre Paragraf'ı kullanıyorum. Gayet memnunum.
-
@piyemonte başarılı bir kaynak. onun yanında pegem ezberbozan da olabilir.
-
@porferty Rüştü bayındır hocanın paragraf sorusu bankaları kullanılabilir.
-
aralık ıhtımali kalmadı diyebilirmiyiz artık ?
-
@maiyetmemuru Aralık ihtimali bitti gibi bence de
-
@iibf 45 gün öncesine kadar ilan gelebiliyor diye biliyorum
-
@can-mavi @amirim @siyahadam bizi bi aydınlatsanız son durum nedir ?
-
@fthdyngc aralıkta olmasını ısteyen bırıyım ama bence su sıra gelmesı zor gıbı ilanın subat mart daha makul duruo su an icin
-
Şubat/Mart konusundaki duyumlar da kesildi. Belirsizlik devam ediyor.
-
Malesef Aralık haberi yattı gibi artik. Fena germeye başladı bu belirsizlik. Duyumu olan yok mu?
-
Aralık önemli değil de Şubat Mart duyumu da patladı gibi hepimizin, kanallarımız kesildi. Hepsi ölü taklidi yapıyor
-
mülakatlar açıklandı bizim süreç hızlanır heralde
-
Az önce levent ersin hoca canlı yayında martın son haftası dedi inşallah o kadar ileri değildir.
-
@ayraan inşallah değildir ben yayını kaçırdım o ilan öylede böylede gelecek simdi calisma vakti..
-
Geçmiş sınav tecrübesi olanlar bilir, her sınavdan sonra hemen duyumlar çıkar 3-4 ayı bulmadan yeni sınav olacağız söylenir. Ama hepsi boş çıkardı. Bu sene de aynısı oldu. Güvendiğimiz insanlar yazmasa inanmıycam yine bu söylentilere ama şu an onlar da bilgi vermiyor
-
Aralıkta olamaz mı sınav?Daha Kasım ayına yeni gireceğiz.
-
İlk planlamadaki gibi Aralık sınavı olacaksa eğer 10 güne ilan gelecek.
-
@l-université Aralık ayına çok umudum olmasa da aldığım duyum 2 ay sonra sınav olduğu yönünde.
-
2016 da sınav 17 aralıkta olmuştu 21 ekimde ilan gelmişti başvurular 3 kasımda başlamıştı. Muhtemel beklenen 18 Aralik sinavi ile paralel bi tarih olduğu için karşılaştırınca ilan artık bu dar surecte zor gibi büyük sürpriz olur olursa.
-
@mehmet-kemal-bey İnşaallah dediginiz gibi olur.