2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Kaymakamlık sınav ilanı diğer kurum sınavı ilanlarından farklıdır. Boşluk kaldırmayan bir makam bu. Hadi bu sene almayalım, seçimi bekleyelim, şu olsun, bu olsun diyerek kısa süreler hariç ertelenemez. İhtiyaç varsa o ilan gelir.
-
@kethüda yıllardır boşluk olmasına rağmen(sözde boşluk var) gerekli alımı yapmadı. Her yıla yine tek alımlık 100 kişilik kontenjan bırakıldı. Her sene bakanlıkta açık var söylentisi yayıldı ama alımlar hep rutin şekildeydi. Olağanüstü bir alım yaptığını görmedim şahsen. Duyum konusuna gelirsek de yakın tarih için bakanlıkta bir planlama yok. 108 nickli arkadaşın daha önce tutan duyumlarına ben de şahit oldum ama bu sefer dediklerine benzer şeyler duymadım. Çalışmayı bırakmayın tabi.
-
Bugün Mayıs ayı için duyum aldım arkadaşlar, inşallah doğrudur. Teyit edebilme imkânı olursa faydalı olmuş oluruz.
-
@108-dönem hocam duyumda bir değişiklik var mı?
Moral motivasyon acısından son gelişmeleri paylaşır mısın? -
@cevatcobanli444 Teyit edebildiniz mi hocam?
-
@underwood teyit edemedim sadece teyit edebilenler varsa paylaşmasını rica ediyorum
-
yaprak kımıldamıyor
-
Pareto:
Dostlar şimdi son olarak bana ulaşan bilgiler şu şekilde. Planlama 60 + 60. Tabii ikinci 60 için süreç, işleyiş, takvim de önemli ama benim tabloda yer verdiğim 60 bence kesin.
Gelelim alımın takvimi konusuna. Planlama noktası açıkçası ilkbaharda bir sınava işaret ediyor. Konuştuğumuz dostlarımız, büyüklerimiz böyle diyor en azından. Ancak bu alımın planlaması özellikle tepeden tırnağa tüm üst yönetimi bağlıyor. En üstten verilecek karar belirleyici.
O yüzden şu anda belirlenmiş bir tarih olmadığından şu ay diyemem ama göstergelerden yola çıkarak en geç ilkbahar döneminde olacakmış gibi hazır olun derim. -
Bizi bu meslekten tiksindirme noktasına getirenlerden, namusuyla görevini yürütenleri ise utandıranlardan ben bıktım...
https://twitter.com/metcihan/status/1476174511343026177?t=1iVp1W3TaR3wETCKalNcOQ&s=19
-
2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu da yürürlüğe girdiğine göre şimdi gözler İçişleri Bakanlığı 2022 Performans Programında umarım Ocak ayı içerisinde açıklanır..
-
Can Çelik hoca instagram da mart sonu nisan başı sınavında herkese başarılar yazmış ama tarih konusunda en ciddi duyumlar bu şekilde herhalde.
-
Neden bilmem ama içimden hep mayıs geçmişti. Mart bence erken bir tarih.
-
son 12 saatte yazılanlar neden silindi acaba? admin ?
-
@108-Dönem 'in yazdıkları ve sonrasında yazılanların neden silindiği konusunda bir fikri olan var mı?
-
@can-mavi Sitemizde sunucu degısıklıgı oldu o yuzden bir kaç saatlık veriler yeni sunucuya aktarılmamıs olabılır. Yaşanan kayıplar sebebiyle kusura bakmayın lütfen.
-
@can-mavi ne yazmıştı üstat
-
@merasim34, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@can-mavi ne yazmıştı üstat
nisan 60 kişi yazmıştı dün gece
-
@108-Dönem 'in dün geceki paylaşımı : nisan'da 60 kişilik alım olacağı.
-
Değerli arkadaşlar tekrar belirteyim sitemizin sunucuları yurt dışındaydı bu sunucuları Türkiye'ye taşıdık dün gece saatlerinde. Bu sunucuların aktif olması da 14:00 gibi buldu yani dün akşam 19:00 'dan itibaren yazılan mesajlarınızda bir silinme veyahut kayıp varsa bunun sebebi taşınma sırasında yeni sunucunun geç aktif olmasıdır. Saat:19:00 gıbı sıtenın var olan yedegı alınıp Türkiye sunucularına aktarılması yapılır. Akabında 19:00 dakı sıtenın hali aktıf edılır. Ama aktif olması bugun 14:00 kadar surdugu ıcın 19:00 da sıte nerde kaldıysa ordan devam eder. Kimsenin mesajları bilerek silinmedi. Mesajlar diğer sunucuya girilmiştir. Ama diğer sunucuyu da artık kullanmayacagımız ıcın bu iki süre zarfında yazılanlar veri kaybı olarak sitemizde görülmemektedir. Önümüzdeki hafta tekrar sistem değişikliği olacaktır. Bu sefer veri kaybını önlemek için forum bolumunu bakım moduna alacagız bakım moduna aldıgımızda kimse mesaj yazamayacak ve konuları goruntuleyemeyecek. Bakım ortalama 10 saat suurecek bu sure zarfında bakım modu çalışacak. Biz kapatma taraftarı olmadık açık bırakalım arkadaşlar faydalanmaya devam etsın dedik ama bu sefer de kasıtlı olarak mesaj sildiğimizi düşünen üyeler oldu. O yüzden en iyisi bakım zamanında siteyi bakım moduna alıp bakım bitince açmak görünüyor. Tekrar belirtiyorum kimsenin mesajı sılınmedı yazdıklarını dıger sunucuda işlendi ama o sunucu yurt dısında oldugu ıcın artık onu kullanmayacagız 02.01.2022 saat:14.00'dan ıtıbaren yazdıklarınız yenı sunucuda aktıf olacaktır sılınme ve kayıp artık soz konusu degıldır. Bu konuda anlasılmadıgımız bır nokta varsa sorabılırsınız yardımcı oluruz.
-
Can mavi sürekli diyordu beni silin diye de bu 108. Dönem nick'li arkadaş bombayı bırakıp neden kaçtı acaba?