2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@görünmez-el, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@can-mavi dostum sende ki gelişmelerde değişiklik var mı?
dostum bendeki durumu bu haftaiçi netleştireceğim. ancak @108-Dönem nickli arkadaşın dediklerinin birçok defa gerçekleştiğine şahit olduk. bendeki durumu netleştirince haberdar ederim.
malesef henüz bir dönüş olmadı, haftabaşında vali yard. kaymakam görevlendirmeleri oldu yerleri değişti birçoğunun, büyük ihtimal bu sebeple dönüş alamadım, ama haber gelecektir
-
Hocam merhabalar ben bu platformda daha yeniyim. Sizin bilgilerinize dayanarak, kaymakamlık sınavına hazırlanmak için bana kaynak önerebilir misiniz ve ilk olarak hangi derslerden başlamalıyım. Bu arada hala üniversite okuyorum 3. Sınıftayım bu seneden hazırlanmaya başlamak istiyorum görüşlerinizi alabilir miyim rica etsem. Teşekkür ederim şimdiden.
-
@songülll Kpss alana çalış. Mezun olduktan sonra kaymakamlık sınavına çalışırsın. Söylenilenlere göre alımlar artık azalacakmış. Önceliği Kpss'ye ver.
-
@piyemonte teşekkür ederim bu görüş içinde kaynak önerebilir misiniz rica etsem
-
Arkadaşlar şubata kadar gelir mi ilan ?
-
Yeni bir duyum yok mu eminim bir şeyler bilen kisiler vardır
-
ÖSYM 2022 takvimi açıklandı. Kaymakamlık sınavı yok. Genelde ilk açıklandığında olmuyor mu?
-
@sbuici, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
ÖSYM 2022 takvimi açıklandı. Kaymakamlık sınavı yok. Genelde ilk açıklandığında olmuyor mu?
Hayır olmuyor
-
@ceterisparibusss teşekkür ederim.
-
@can-mavi ++++
-
Dün pareto canlı yayın da alimin yılın ikinci yarısında olmasını bekliyorum dedi. Eger öyleyse eylül ekimi bulur gibi. Baska bu şekilde duyumu olan var mı?
-
@ayraan Eylül Ekim çok geç ya Mart Nisan denmişti ama
-
@can-mavi üstadım dönüş alabildiniz mi?
-
sessizliğe bürünmüş forum hiç haber yok galiba
-
Biraz duyum atsın biri üstümüze.Calışma şevkimiz heyecanımız canlansın.Ihtiyacimiz var zira.
-
Bu sınavdan hala bi ümidi olan duyumu olan var mı?
-
01.02.1986 dogum tarihiyle 2022 kaymakamlik sinavina girebilir miyim?
-
@iktisat-kamu malesef giremezsiniz. 2022 yılının hangi tarihinde sınav yapılırsa yapılsın? 1 ocak 2022 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak şeklinde başvuru kriteri olur.
-
Mart başında gelir mi ilan ? Yok mu ilanın ayak sesleri:(
-
Yazın seçim olursa bizim sınav bu sene bence yatar.