2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@lallanaa, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
net bilgi alındı mı ?
şuan net birşey yok..
-
@108-dönem hocam duyum için teşekkür ederiz. Bir sorum olacaktı. Geçenki duyumu 18 Aralık 2021’de olacak demiştiniz. Sonra anlaşılamadı demiştiniz. Bu sefer nisan demişsiniz. Tam tarih vermemişsiniz. Bu seferki daha net mi? Yoksa şimdilik bu mu geçerli?
-
@108-dönem eskiden belli bir tarih ve saat verirdiniz. Tam net değil mi durum?
-
@108-dönem, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Nisan ayında 60 kişilik alım. Şimdiden hayırlara vesile olsun. Herkese iyi çalışmalar.
Sayı kesin mi yoksa değişebilir mi?
-
@108-dönem üstat çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun inşallah yaz gelmeden bi ilan gelmiş olur. En azından 2022'de sınav olacağına dair bir umudumuz oldu
-
@108-dönem teşekkür ederiz umarız daha erken olur
-
@108-dönem, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Nisan ayında 60 kişilik alım. Şimdiden hayırlara vesile olsun. Herkese iyi çalışmalar.
Desene mülakat aslanın ağzında..
-
Eğer 60 kişilik alım olursa taban puan, tahmin edebileceğiniz gibi 80 dolaylarına çıkar. Muhtemelen sınav da önceki sınavlara nazaran zor olabilir ki bu da çok kapsamlı bir çalışma gerektiriyor. Hani yıllar evvel bir alo reklamı vardı: "çook çalışmam gerekiyor anne çook" diye, o hesap.
-
@kethüda bu sene sanırım 78 di 200 civarı sıralama
-
@can-mavi üstad süreç gittikçe zorlaşıyor da sen derecelerin adamısın keşke mülakat a 2 katı cagrilsada idarenin takdir yetkisi azalsa elenip durmasak
-
@108-dönem @amirim 100 kişiye çıkabilir demişti. 60 kesin mi?
-
Dayanamadım hesap açtım. Sayı 100 herkes rahat olsun. Bürokrasi kanadı 100 istedi 100 olacak. Herkese iyi çalışmalar.
-
@mi̇a111 Hocam sizin duyumda, sinavin, Haziran Temmuz mu?
-
-
@mami1616 o iş bizde
-
@can-mavi dostum sende ki gelişmelerde değişiklik var mı?
-
@108-dönem BU 120 KİŞİ TAMAMEN KAYMAKAMLIK MI? İÇİŞLERİ UZMAN YARDIMCISI, DERNEKLER DENETÇİ YARD. VB KADROLARDA DAHİL DEĞİL Mİ ?
-
@görünmez-el, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@can-mavi dostum sende ki gelişmelerde değişiklik var mı?
dostum bendeki durumu bu haftaiçi netleştireceğim. ancak @108-Dönem nickli arkadaşın dediklerinin birçok defa gerçekleştiğine şahit olduk. bendeki durumu netleştirince haberdar ederim.
-
Var mı bir gelişme bu 60 kişi duyumunu paylaşan kişi güvelir gibi duruyor. Daha önceki paylaşımlarına bakılarak .
-
İçişleri Bakanlığı 2022 bütçesi TBMM'de kabul edildi. Kaç tane Mülki İdare Amiri kontenjanı ayrıldı acaba öğrenebilecek olan var mı ?