2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Son yalanlara göre sınav sonbahara kadar yapılmayacakmış
-
Can maviden haber yok mu
-
@cevatcobanli444 ben de öyle duydum da can maviden haber alsaydık iyiydi
-
Açıkçası bakan normale döneceğiz dedikten sonra yılda iki sınav yapılması pek normale dönme olmayacaktı maalesef de öyle oldu yani umutlandik boşa çıktı. Duyumcu kişilere değil bakana güvenmek daha doğru onlara da bir şey diyemiyoruz tabi duyan duyduğunu söylüyor.
-
@cevatcobanli444 eylül duyumunu nereden aldınız?
-
@görünmez-el Bakan ne zaman normale döneceğiz dedi?
-
Şaka gibi mart nisan da mı yalan oldu
-
@rgt öyle. Dershaneler mart deyip öğrenci topluyor ama Temmuz’dan önce sınav düşünülmüyor
-
@nümenesse Nereden duyuyorsunuz bunları hocam?
-
2022 yılı için Haziran Temmuz ayı gibi 60 kişilik alımın planlandığı, ancak sayının 100 olma ihtimalininde olduğu bilgisi var.
-
duyumlar birbirine girdi.
-
Haziran temmuz tarihleri de geldiyse Eylül Ekim için odaklanabiliriz. Bütün duyumlar birbirinden farklı zamanlar için gelmeye başladı.
-
@amirim Sizin duyumunuz var mı ?
-
@ayraan Ocak hariç bütün aylar söylendi :))
-
@dayım42, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@amirim Sizin duyumunuz var mı ?
Haziran- Temmuz dönemi için 60 kişilik onay alındı, sayı 100 'e çıkabilir.
-
@amirim teşekkürler.
-
Tarih olarak duyum değil ama alım sayısının 60 olacağı duyumu var.
-
Olayı anladım. Şimdi bir duyum bir kişi tarafından paylaşılıyor. Ondan sonra bir devrialem yapıyor. Yani şöyle bir forum, telegram, whatsapp ve arkadaşlar arasında dolanıp dolanıp duruyor. Bazıları ise duyumu sahipleniyor. Böylece herkes aynı duyumu aldığına göre demek ki sınav bu tarihlerde diyoruz. Sonra o tarih yaklaşıyor ve sınav mınav yok ortada.
Sonra insanlar birbirini suçlamaya başlıyor. Güven kaybı yaşamaya başlıyoruz. Gerçek duyumcular da zarar görüyor. -
Benim duyumum mart sonu hala arkadaşlar.
-
Can maviden haber yok mu? Ben hazirandan önce olmayacak duydum. Can maviden de haber alabilseydik iyiydi