2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Üyeliğini sildirmek isteyenler özel mesaj gönderebilir konu altından yazılan mesajlar sürekli takip edilemeyecegı ıcın ozel mesajdan gonderılen talepler guncelleme ıslemlerı tamamlandıktan sonra ısleme alınacaktır. Herkese ıyı forumlar dılerız.
-
Tam duyum tamam çalışmaya başlayabiliriz diyoruz bu sefer de böyle bir şey çıkıyor
-
2022 PERFORMANS PROGRAMI YAYIMLANDI.. HEDEF 2022 İÇİN 100 KİŞİLİK ALIM.. HAYIRLI OLSUN
-
@dayım42 bulamadım link gönderebilir misiniz
-
@dayım42, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
2022 PERFORMANS PROGRAMI YAYIMLANDI.. HEDEF 2022 İÇİN 100 KİŞİLİK ALIM.. HAYIRLI OLSUN
Alımın 100 kişi olacağı anlamına gelmez. 20 arttırılıp 60+60 da olabilir, 80'e indirip de yapabilirler. Bu tam gösterge değildir.
-
@piyemonte EVET DEDİĞİNİZ DOĞRU.. BEN HEDEFİN 2022 İÇİN 100 KİŞİ OLDUĞUNU SÖYLEDİM SADECE..
-
@piyemonte dediğin yanlış.
-
Kimin dediği doğru şimdi
-
@powerpuff @dayım42 'nin de dediği gibi oradaki sayı hedeftir. Alım sayısının kesinliğini ifade etmiyor. İş, ilanda yazan sayıda biter.
-
@piyemonte Tamam hocam sağolun
-
Bu ay sonunda ilan gelme ihtimali var mı hocam
-
yok mu bir duyumu olan ?
-
Hocam ilkbahar yaz aylarına doğru sınav olacak diye duydum
-
Nisan ayında yapılacak diye
-
SON durumu ozetleyecek biri yok mu arkadaslar
-
@maiyetmemuru 108.dönem nick'li arkadaş Mart sonu Nisan başı sınav olacak Ocak sonu gibi ilan gelir dedi ve üyeliğini sildirip gitti:) bu da bende şüphe uyandırdı
-
@görünmez-el Hocam inanın beklemekten sıkıldım, forumu uzun zamandır takip ediyordum lakin hesabım yoktu, son 3 yıldır verilen tahminler hep doğru çıkmıştı. Bu sefer kendini kanıtlamış duyumcular da yanılmaya başladı, Aralık ayı gibi. İnşallah en yakın zamanda ilan gelir de bir rahatlarız
-
Cemil Çetin hoca paylaşım yaptı sınav Nisanın 1. Veya 2. Haftası diye en az 100 müş diye düşünüyormuş
-
Dostlar var mı duyumu olan ? Çok sessiz kaldı buralar
-
Hocam Nisan gibi sınav bekliyorum