2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@399mia, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Burda sınav tarihi alım sayısı açıklanma zamanı kapattığı net defalarca yanlış çıkmasına insanların çalışma planı alt üst olmasına rağmen kapatacak net muhabbetine hayal kırıklığı yaşanmasına rağmen hala duyum kovalanıyor olmasına inanıyor olmasına anlam veremiyorum. Kazanmak istiyorsanız gidip ders çalışın arkadaşlar senelerdir burdayım duyum kovalayıp inanalar değil çalışanlar kazandı. 2020 senesinde 3-4 kişi Aralık Aralık yazdı aylarca insanlar ona göre plan yaptı sınav ekimde oldu herkes alt üst oldu. Alıcısı olmayan şeyin satıcısı olmaz bırakın şu duyum talebini ders çalışın yoksa çok daha duyum bekleyeceğiniz sınava gireceksiniz.
ilandan önce 18 ekim diye paylaşmıştım
-
@can-mavi üstüne neden alındın can mavi ? Sınavdan önce Aralık diye yanıp tutuşanlar vardı onlara yazdım. Profilimi incelersen duyumuna inanılacak 2-3 kişiden biri olduğunu seneler önce yazmışım. Senelerdir sessiz izliyordum ama dayanamayıp yazdım yeni insanlar hala aynı boşluğa düşmesin diye.
-
@399mia yok dostum üzerime alınmadım, 2020 de 18 ekim dedikçe millet aralıkta olacak diyordu, sen de aralık diyenlere ithafen geçen yılı anımsatmak istedim, senin yazdığını alıntıladım çünkü senin yazdığın yazının devamı olarak yazdım yazıyı, şahsi olarak sana yazmadım yani
-
@can-mavi hocam siz sınav aciklanacagi zaman, benim duyumlarim aciklanma tarihi ile ilgili degil sinav tarihleriyle ilgili olur demistiniz. Insallah duyumunuz gibi aralik ayinda sınav olur.
-
Duyumlar gerçek olsun ne olur Allah'ım forumda temmuz daki sınavı da günü gününe bilen biri vardı kimdi o hatırlayan var mı?
-
@108-dönem, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Dostlar yeni başlık öncelikle hayırlı olsun. Bakanlık içinde ciddi bir boşluk mülki idare konusunda. Alım ihtiyacı olduğu için, süreç hızlandırması öngörüldü. Sınav 18 Aralık 2021 Cumartesi günü, 60 kişilik alım olacak. İlan Ekim ayında mülakatlar açıklandıktan 1 hafta - 10 gün sonra gelmesi planlanıyor. Mülakatlar açıklanmadan ÖSYM'nin takvimine düşmeyecek. Şimdiden hayırlı olsun herkese.
Belki de 111. döneme özel 111 alım...
-
Özelden gelen mesajlar doğrultusunda paylaşacağımızı belirttiğimiz kaynak listesi. Herkes paylaşıyor bizim de katkımız olsun..
Anayasa Themis yayınları zehra odyakmaz ümit kaymak
Savaş yayınları Ahmet nohutcu konu ve soruİdare Hukuku
Themis yayınları Zehra odyakmaz ümit kaymak
Savaş yayınları Ahmet Nohutçu konu ve soruMevzuat kitabı
Müktesebat Ahmet Nohutçu (ayrıntılı)
Optimus Law (nokta atışı)İktisat
Yüksel Bilgili
Tufan Samet özdurak
Zeynel dinler konu ve soruTürkiye ekonomisi
Berkay cihan konu ve veriler
Yasin Çoban konu ve soruİnsan Hakları
AÖF ders kitabı
Törehan Özdemir temsil yayınları Konsül insan hakları mevzuatı ve politicus soru bankası
Kaide soru bankası
Ahmet Nohutçu ATEŞTarih
AÖF ders kitabı
YÖK ders kitabı
Themis Şehriban Ercan ders kitabı
Törehan Özdemir politicus çözümlü soru bankası
Bekir Çelik fetihnameTürkçe
Ales dgs kpss paragraf çıkmış sorularıSoru bankaları
Protokol
Ritüel
Kas
Asamble
STATUS
KaymakamnameDeneme
Kas
VAZİFE
Ritüel -
Alım sayısı 60 kişi ya da 100 kişi... Aralık ayında sınava girecekmiş gibi 80 üzeri puan almak için çalışın arakdaşlar.
-
@108-dönem hocam kesin bilgimi bu. 110.dönemin sınav taban puanını 73 altı olacak demişlerdi bazı duyumcu arkadaşlar.
-
Sınav aralıkta sayı 100 arkadaş sayıda 60 demiş. Görüşmeler sonucu 100 e çıktı plan 60 tı.
-
@ahmetdeniz-0 hocam hani 110 dönem taban puanı 71 di ne oldu o iş. Milletle niye dalga geçiyorsunuz. Utanmadan halen yalan söylüyorsun.
-
@ekk61 111. Döneme hazırlanan arkadaşlar Ahmetdeniz gibilerine itibar etmeyiniz.
-
@ahmetdeniz-0 ya hocam yanlış anlamayın ama bari atıpta tutturamadığınız tahminlerin kırkı çıksaydı.. isminizi okumadan yorumu okuyup bi an netlik var zannettim.
Tabi bir de sizi tanımayan arkadaşlar var onları hiç düşünemiyorum :)) -
@ahmetdeniz-0 ya şuna yüz vermeyin kendini nimetten sanıyor normalde seviyemi hep korumaya çalışırım ama sen burdan uza...insanların hayalleriyle dalga geçebilecek kadar Rahatsiz bir insan ustelik gerçek ahmet te değil
-
@ahmetdeniz-0 Farklı bir nickle yeni bir heyecan yaratman lazım, diğer türlüsü artık iş görmez
-
@ahmetdeniz-0 bu hengamede bir sen eksiktin Ahmet
-
Günaydın herkese hocalarım temmuz sınavına maalesef giremedim çok üzüldüm ama Aralık sınavı beni baya sevindirdi inşallah nasipse giricem ama sizlere sormak istiyorum bir kursa mı yazilsam bir online kurs mu alsam yoksa evde mi hazirlansam tecrübeli adaylara sormak istiyorum ne önerirsiniz
-
@tekinalp Merhaba, online kurslarda seviye ayrımı yok, yani 30 puan alanla 80 puan alan birlikte ders görüyor. Bu sebeple bence dersler temel seviyede işleniyor. Eğer seviyeniz 50 puan civarındaysa kurs faydalı olabilir, ama baraja yakın puanlar alanlar için bence vakit kaybı.
-
@mülki evet maalesef orta seviyede çok yüksek değil puanım uzun zamandır çalışmadım sınava peki onerdiginiz bir kurs var mıdır
-
Merhaba arkadaşlar hamdolsun bu sınavı birden fazla kez kazanmak nasip oldu bende kaynak listemi paylaşıp arkadaşlara katkım olsun istedim.
Anayasa Hukuku Ahmet Nohutcu
İdare Hukuku Ahmet Nohutçu bu iki kaynak çok faydalı ve yeterli yanına ek olarak Themis yayınları Zehra odyakmaz muazzam oluyor.
Konu kitapları yanında Bol mevzuat okudum. Sınavı kazanmadan önce sorduğum kaymakam olmuş kişilerden önermeyen olmamıştı kazanıp mevzuat okumayan bir kişi yoktur galiba. Bazen mevzuat.org adresinden okudum bazen çıktı alıp okudum tamamen orijinal hallerini okuyup hakimiyet kurmak istedim mevzuat üzerinde.
İktisat için Yüksel Bilgili
Ve Tufan Samet hoca hem konu hem soru olarak gayet yeterli.
İnsan Hakları AÖF insan hakları kitabını sürekli okudum her sınav sürecinde bu yıl ayrı olarak Kaide soru bankasını çözdüm ikisiyle birlikte çok rahat şekilde halledildi.
Tarih için tarihin pusulasını çalıştım Türkçe için bol paragraf sorusu çözmek şart.
Soru bankası olarak KAS-RİTÜEL-PROROKOL VE STATÜS ÇÖZDÜM.
Deneme konusunda sınava yakın deneme bence yok o yüzden deneme önerisinde bulunmak istemiyorum.
Herkese iyi çalışmalar başarılar.