2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@slimreaperr İnşallah siz haklı cikarsiniz hocam gönül ister mülakat duygusunu daha çok insan tatsın ama sadece kafamı şu çok karıştırıyor sınavdan çıkınca kesin olmadı yapamadım diyen 3 arkadaştık ve ucumuzde 77 ve üzeri aldık baraj tahminini bu şekilde yapma sebebim bu yoksa ilk sınav çıkışı benimde yorumum doldurmayacagi yönünde idi
-
@sosyal geçen sınav ile bu sınavı bir karştıralım
- Bu sınav daha zordu
- 800 kişi mülakata çağrılacak
- Geçen sene 80 görenlerin çoğu 67-68'lerde
Bu senenin 80 ve üstü görenleri 2 şık arasında kalıp atıp tutturanlar zira sınavı bilgi ile yapma bir yere kadardı. Bir noktadan sonra risk alıp şık elemek gerekiyordu.
Baraj tahminim taş çatlasın paramparça olsun taşn: 71.75 veya 72 olsun
-
@sosyal aldık derken ? gecen yıl forum senlik gibiydi. 75 ler 80 ler havada uçusuyordu. ben bu yıl böyle bir durum göremedim
-
Şu an 5 link açık durumda. Baraj puanı eğer 70 üstü gelirse bence 71 gelmesi bile çok zor ihtimal 70,xx bir puan olur diye düşünüyorum. 70 altı bir puanda ise 740 - 760 kişinin mülakata kalacağını düşünüyorum.
-
@werder-veremem Aldık derken hesapladık çok şükür bu zamana kadar hesaplarımızda bı aksilik yaşamadık.Bir arkadaşımız sordu bende tahminimi söyledim arkadaslar kimseye karşı tartışma çıksın yada umutları yok olsun diye yazmadım.
-
@sosyal 400 kişilik bı sınav için dediğinizde haklısınız hocam, sınavın bağımlılığı ayrı bı konu talip olunan meslek, sıradan bı meslek değil, insanın bütün hayatı değişiyor. 800 kişilik bı sınavda 2020 sınavıyla aşağı yukarı aynı sonuçlar geleceğini düşünüyorum hadi 2021 kolay diyorlar onun sonucuyla aynı gelsin her türlü Max 71 olarak düşünebiliriz
-
9 Kasımda açıklanması gereken STS ve DUS sonuçları az önce açıklandı. 10 Kasımda açıklanması gereken Kaymakamlık sınavı da her an açıklanabilir diye bekleyişe geçebiliriz artık. Ben ÖSYM sitesini f5'lemeye başladım. Tahmini baraj puanı 70,5
Hepimizin hakkında hayırlısı olur umarım.. -
Pazartesi 10.00’da YDS, 14.00 gibi de Kaymakamlık açıklanır gibi.
-
@piyemonte hocam daha bugün saat 16.00 var
-
Sınavın açıklanma heyecanı>mülakat açıklanma heyecanı
Nedeni: eleneceğimizi biliyoruz mülakatta az çok -
@kartalbaba Bunun altına imzamı atarım.
-
@kartalbaba valla mülakat sonucu her türlü daha ağır basar hocam o listeyi bekleme ve açıklandığında listeye bakıp isim arama kısmı yüz kat daha heyecalı şuankinden
-
@slimreaperr heyecanlı*
-
bu kadar iletiyi görünce açıklandı sandım, yapmayın böyle şeyler
-
@mülki az kaldı az son 45 dk nerdeyse
-
@slimreaperr 2019 sınavı gibi 16:00'da açıklarlar diyorsunuz yani
-
@slimreaperr öyle deme hocam... neden biliyo musun? inanırım
-
Ahmet Deniz kartını oynuyorum. Nerdesin koca yürekli adam
-
@mülki 16.47 gibi bir şeydi 2019 da o zaman 80 net yapmıştım çok rahat bekliyodum ama yine de akşama doğru da açıklamaz diyodum sürpriz yapmıştı ösym . bu kez tam saatinde açıklıyolar sonuçları 16.00 der susarım
-
Hafta sonu açıklıyorlar mı