2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@slimreaperr ben de o civar bir net yapmıştım o sınavda, bunda da 80 üstü gelecek inşallah ama yine de şu aşamada heyecanımı yenemiyorum
-
@slimreaperr valla geçen sene ismimi ararken hiç heyecanlanmadım. Biliyorduk çünkü zira garibanın kimi var ki
-
@kartalbaba isminize benzer biri olunca kalpten gidiyosunuz benim öyle oldu baktım soyisim aynı ismin baş harfi ve toplam harf sayısı aynıydı
-
F5 yapmayla uğraşmayın:) twitterda ÖSYM’ yi takip edip bildirimleri açın öyle rahat oluyor
-
71.50 baraj tahminim var benimde. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Mülakata katılacak sayısı tahminim de 826 kişi.
Birde bir arkadaşımız sormuş. Zaten sallayarak tahmin yapıyoruz o yüzden onuda söyleyeyim
10. Olacak kişinin alacağı puan tahminim 83.25 -
Bize de 35'te heyecan yaptırdınız yeminlen. Normal şartlarda sınav sonrası bu sınavda gitti kazanamadık derken, taban puanda kalabilir durumu bizi de potaya soktu. Tabi 1-2 soru değişikliği bizi baraj altında da bırakacak ama yine de insan bir umut bekliyor
-
şu bizim çırpınışımızdan ösym'nin haberi var mıdır belki adamlar daha açıklamayacak ama biz sanki kağıtları okuttuk sisteme yüklettik de 16.00 olsun paylaşalım kritiği yapıyoruz son 33 dakka
-
Sınav açıklanınca hemen bakmayacağım foruma bakacağım 800. Kişiyi aramaya koyulacağım
-
@kartalbaba bende öyle yapacağım. Peki kim bakacak sonuca???
-
Ahmetdeniz var mı tahminin (adama laf ettik şimdi medet umuyoruz)
-
@pareto06 23 hocam heyecandan matematiği unuttunuz
-
foruma baktıkça heyecan basıyor vallahi. sonumuz hayrolsun
-
Bu sınava heyecansız bakmayı çok güzel öğrendim Tıklayıp bakıyorum. Listede adım yok. Doğmadı güneşim deyip ertesi güne devam ediyorum
-
@bende hocam demeyin be 83 puan bekliyorum:)))
-
@faithduprince böyle bir puan beklentim olsun hiç beklemezdim.
-
@slimreaperr 23 ama bana 33 gibi geçiyor ondan ahahaha hakkaten matematik gitti 10 dakkaya türkçe de gider
-
Yüksek puanlarda sıralamalarını merak ediyor. Normal
-
@og bu gidişat kötü gidişat efendim
-
@werder-veremem neyi beklemezdiniz hocam anlamadım
-
@faithduprince bekler hocam ... rdaha rahat olurlar demek istemiştim sadece