2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Bu arada neden saat 16:00. ÖSYM’nin bu yıl böyle bir rutini oldu mu baska sınavlar icin
-
@faithduprince hocam sizi mi kıracağım 83 olsun
-
@werder-veremem 70-71 bandındakilerden daha rahat oluyor evet ama yine de heyecanlı
-
Yüksek neti olanlar derece için benim gibi 70lerde olanlar taban için bekliyor.En rahat kısım 75 80 arası olanlar sanırım
-
@faithduprince hakkımızda hayırlısı hocam . 83 cok cok iyi bir puan umarım beklentiniz olur tebrik ederim simdiden
-
Şuan bir link açık heralde.
-
@og bugün 2 sonuç açıklandı 10.00 ve 14.00 da dün de 10.00 da açıklandı sonuç. Çift saatleri tercih ediyolar gibi bu sene o yüzden . 16.00 dan sonra da açıkladığı oldu daha önceki yıllarda
-
@werder-veremem amin hocam inşallah en liyakatli olanlarımızın nihaiyete erdireceği adil bir süreç olur.
hakkımızda hayırlısı inşallah... -
Arkadaşlar benim gibi 70 in altında olanlar ne yapsınlar
-
@kartalbaba 800. aday puanı max 70,25
-
Arkadaşlar olur da bu sınava tekrar girerseniz kesin yapacağım veya yapmayacağım dediğiniz durumlar var mı
-
@saystowin bencede hocam. Hatta bence en rahat bekleyenler 77-78 bekleyenler. Ne derece derdi var ne baraj
-
Mulakat görmek nasip olsa emek verenlere
-
@aliserdar-çetin sevgili dostum söyle yapacağız; mülakata kalacakların yüzde 75 i elenecek. Seneye tekrar buradayız
-
@og belki 800 kişi dolmaz hocam
-
Bir dakika arkadaş ÖSYM merkez binası Ankara Dikmen'den arkadaşımız Ahmet Deniz son dakika gelişmeleri bizimle paylaşacak. Evet Ahmet Sendeyiz!
-
@aliserdar-çetin, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar benim gibi 70 in altında olanlar ne yapsınlar
Duyum kovalarız hocam ne yapalım
-
@saystowin O da başka bir hikaye kardeş. Ama
Önceden anlatsam olmaz -
@antimülakat hocam ahmet şuan sonuçları sisteme girmekle meşgul bence
-
Ahmet deniz hocam gözümüz kulağımızsin