2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@saystowin Takvime göre ayarlıyorlar hocam ama bugün açık link var mesela bugün açtılar diye illa bugün açıklanacakmı onu bilmiyorum.
-
@ilhannn00 bence değil çünkü dün açılan linkler bugün de açık.. hafta sonu açıklanıyor mu bilmem ama ben haftaya kalır diyorum artık.
-
@pareto06 ama link açıksa her an açıklanabilir diyebiliriz.
-
@ilhannn00 inşallah ben yanılıyorumdur hocam
-
@ilhannn00, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@saystowin Takvime göre ayarlıyorlar hocam ama bugün açık link var mesela bugün açtılar diye illa bugün açıklanacakmı onu bilmiyorum.
Bence pazartesi iki sınavda açıklanır
-
Pazartesi saat 10.00
-
hiç hafta sonu açıklandığı olmuş mu geçmişte?
-
@elmalma Bu ay a baktım da sadece girilen sınavın cevap anahtarlarını yayınlamışlar
-
Dağılalım arkadaşlar
-
Merhaba pazartesi o halde gelmediğine göre
-
Bugün 17.30'a kadar bekleyelim, gelmezse pazartesi çok büyük ihtimalle açıklanır artık..
-
bugün olmaz artık. haftaya rastgele diyelim.
-
@bende dostum geçen sene bu sınav ixin kaymakam arkadaşlar Ocak duydu Mart duydu herşey duydu ama nedense 200 kişilik alımı Eylül sınavını bakanlık vs ÖSYM arasında sınav konusu konuşulmamısken duyulmadı yüzde yüz kesin konuşuyorum bunlar dersanecilerle bir kişiler sadece yeni kişiler düşsün diye yem atiyolar sahaya inilmis seçim çalışması ve 200 kişilik alim varken bakanlıkta kaymakam alımına mi düşerler Allah aşkına alim olsa bile yeniden seçimden sonra Kasım Aralık ki şu an gundemimiz baraj ,sınav iken kaymakam arkadaşlar siz duyumu vs bırakın ya ilçede takılin ortalığı bulandırmayin saygılar forumdaslar,yol arkadaşlarımız...
-
Size bir şey söyleyeyim mi? Şu sınav sonucu meseleleri ÖSYM memurları için tamamen rutin bir iş. Okutabildiklerini okutup, mesai saati sonlarına doğru aman gerisi Pazartesiye kalsın diye bırakıyorlardır. Hatta şöyle muhabbetler dönüyordur, usta sende ne var: Kpss Önlisans. Ya sendeki ne? Kaymakamlık bende. İyi abi seninki rahat, epi 10 bin 20 bin. Bana 50 bin KPSS verdiler. Abartmıyorum muhabbetler böyledir. Hani tanıdık olsa sorulur ama muhabbetin bundan öte olmadığını düşünüyorum. Elbette kimseye senin puanın şu, şu tarihte bitecek demezler ama muhabbetlerin böyle döndüğünü düşünüyorum.
-
@antimülakat Hocam dediğiniz gibi olduğunu sanmıyorum. Ciddi işler bunlar. Açıklanma günü geldiğinde veya öncesinde son kontroller yapılıp Daire Başkanı vs. talimatıyla açıklandığını tahmin ediyorum. Kendi kurumumda işleyiş bu şekilde çünkü.
-
@elmalma son kısım öyledir illa ki de. Bu kağıtların ilk elden sisteme sunulana kadar ki aşamasında bir gayri ciddi bir hava vardır diye düşünüyorum.
-
@antimülakat sabır arkadaşlar sabır ne dedik 07/11/2022 niye acele ediyosunuz sonuçlar bakanlıkta 70/629 pazartesi 14:00 da görüşmek üzere
-
@ahmetdeniz111mia tamam dağılabiliriz
-
@elmalma son kısım öyledir illa ki de. Bu kağıtların ilk elden sisteme sunulana kadar ki aşamasında gayri ciddi bir hava vardır diye düşünüyorum. Ama tabi sizin çalıştığınız yeri bilmediğim için daha doğru bilgi almak isterim açıkçası.
-
@ahmetdeniz111mia dağılın net bilgi geldiii monday loading....