2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
mhuy normal gününde mi açıklandı ?
-
@ilhannn00 normalde 10 Kasım'da başvuru başlayacakti.Bu yüzden en nihayetinde ön başvuru sonucu bugün açıklandı yani bir açıklanma tarihi yoktu
-
Ösym twit atmadı MHUY sonuçları için. Saniyesinde atıyordu açıkladığı sınavların.
-
@ceterissparibuss mülakati var da ben bu geceyi zaten zor atlattım uyku tutmadı gece 4 uyudum sabah 8 de kalktım sinir stres had safhada valla bugün nasıl biticek onu bilmiyorum
-
@dervisoglu hocam kaç net bekliyorsunuz, sınırda mısınız?
-
Bugün 10:15 ve 14:15 önemli hep bu saatlerde açıklanmış sınav sonuçları. Bu saatler haricinde kendinizi strese sokup yıpratmayın. Zaten en geç saatler sonra açıklanacak.
-
@dervisoglu, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ceterissparibuss mülakati var da ben bu geceyi zaten zor atlattım uyku tutmadı gece 4 uyudum sabah 8 de kalktım sinir stres had safhada valla bugün nasıl biticek onu bilmiyorum
Hocam kaç net var
-
gece rüyamda barajın 70'in altında kapattığını gördüm, ben de barajı geçememişim. 76.25 net bekliyorum ama rüyamda baraj altı kalmışım
-
bence 72 ve üstü alanların sonuçların açıklanması için stres yapmasına gerek yok. Bizim gibi sınırda olanlar heyecan yapmalı.
-
72 üstünün rahat olması lazım bence.
-
70-71 aralığı için stres büyük. Hem kaçla kapatacak stresi hem de çıkacak ekstra 1 yanlışın baraj altı yapma stresi.
-
@ceterissparibuss çok haklısın hocam
-
Mhuy için ÖSYM tweet attı öte dünyaya bir gittim geldim.
-
@mehmet5557 ben tahmin ettim MHUY için attığını, rahattım bu sefer
-
Sonuçlar bellidir zaten de neden son güne kadar bekliyoruz onu anlamadım. Başka sinavlar olunca 2 3 gün erken açıklanıyor.
-
@elmalma, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
gece rüyamda barajın 70'in altında kapattığını gördüm, ben de barajı geçememişim. 76.25 net bekliyorum ama rüyamda baraj altı kalmışım
Naçizane görüşüm siz bilinçaltınızı kendi elinizle mahvetmişsiniz biraz durulmakta fayda var
-
Canına yandığım ÖSYM istesen de istemedende yarın kaçarın yok sabaha sonucumu hazır et girip bakacam
-
@kaimakamaday Haklısınız hocam insan merak ediyor, açıklanmadıkça merak yerini strese bırakıyor bilinçaltımıza işliyor. Ama geçmişte de rüyamda mülakatı kazandığımı görmüştüm fakat reelde geçemedim. Bu sefer kazanamadığımı gördüm inş bunda kazanırım. Gerçi kazanırsam da çok sevinmeyeceğim 4 te 3 ün elendiği bir mülakatta yazılıya çok sevinmemek gerek.
-
Öğleden sonra açıklanma ihtimali var mı arkadaşlar?
-
@s1n2n var hocam.