2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@faithduprince, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Acaba kaydırma yaptım mı diye tedirgin olan var mı benden başka :))
O kadar vaktim vardı keşke tekrar soru şık olarak kontrol etseydim diye kaç gece yatınca aklıma geldi uykularımı kaçırdı
-
@faithduprince kaydırma yapmadınız merak etmeyin. Ütüyü 2 kere kontrol ettiği halde evden çıkınca acaba ütünün fişini çektim mi diye düşünmek gibi bir şey bu. Ben de bir keresinde kimlik numaramı yanlış mı kodladım acaba diye düşünmüştüm. Nereden düştüyse içime? Mantar kurdu gibi geziyor insanın içinde. Ütü değil ki bu gidip kontrol edesin.
Tabi bunu dedikten sonra da kaydırdığım için 40 puan alırsam kendimi gerçek kesit'teki sarı bıyık gibi boğarım herhalde. -
@kaimakamaday geçen sene hepsini kontrol ettim ama bu sefer de kesin tc numaramı yanlış yazdım diye stres yaşadım
-
@kethüda ahahahahaj
-
@kaimakamaday, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@faithduprince, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Acaba kaydırma yaptım mı diye tedirgin olan var mı benden başka :))
O kadar vaktim vardı keşke tekrar soru şık olarak kontrol etseydim diye kaç gece yatınca aklıma geldi uykularımı kaçırdı
Son beş dakika kontrol ettim iki doğru soruyu değiştirdim yanlışla keşke kontrol etmeseydim diyorum
-
@faithduprince yalnız değilsiniz hocam yaptığımız netlerle belkide kesin kazandığımız ama insan acaba böyle bir sey yaptım mı diye dusunuyor istemsizce emeklerimiz Allah'a emanet inşallah öyle bir şey olmamıştır
-
@busene https://youtu.be/Uc5qFL3Cawk sınav açıklanana kadar ruh halim
-
@saystowin benim dediğim kaydırma yapıp yapmama kontrolüydü. Onu yapmadım içimi kemiren o yoksa sorulara ellemezdim
-
Çoğu kişide aynı hissiyat var. Gün geçtikçe doğru yapılan sorular için “acaba” diye düşündürüyor.
-
@kaimakamaday 3 kere kontrol etmeme rağmen içim hala rahat değil 🥲
-
@faithduprince biyerden banada tanıdık geliyor
-
Yarın açıklansa da herkes rahat etse
-
@pareto06 logging...
-
Saat gece 2ye geliyor. Sabah 7 de işe gitmek için kalkcam ama tavanla göz gözeyiz..o bana ‘olm salak mısın sen adamlar 10 kasım diye tarih vermiş ne yarın açıklanmasından bahsediyorsun’ diyor, içimde kopan fırtına ise ‘yarın mülakata katılmaya hak kazandınız yazısını görürsem ilk kimi ararım’ diye anket yapıyor:) bu yolun azığı inanmak katığı ise umut. Sabah ola hayrola dostlar.. biliyorum ki herkesin içinde fırtınalar kopuyor. Heyecanını kime söylese tam anlamıyor. Bizi bizden iyi kimse anlayamaz. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
-
@pareto06 gram uyku girmedi gözüme. kalp çarpıntısı da cabası... her nekadar sakin ol desem de dinlemiyor deli gönül...
-
Bütün gece uyku tutmadı . Uyuyamamamın tek güzel yanı bebekle ilgilendik anne uyudu Allah yardımcımız olsun arkadaşlar..
-
@mehmet5557 kaç net bekliyorsunuz ?
-
Günaydın beyler. Yapmayın etmeyin böyle. Büyütmeyin bu mevzuyu. Böylesine dert edilmez. Sonra toparlaması güç oluyor. Ayrıca mülakat aşaması var daha. Ordan elenmek bile bi yerden sonra alışılan durum oluyor.
-
@werder-veremem 76 bekliyorum hocam ama son üç sınavda beklediğimden hep bir net düşük geldi. Yarım puanla elendiğim oldu. Netimi doğru hatırlıyorsam mülakatta olduğumu düşünüyorum beni heyecanlandıran da bu zaten. 4 senedir hazırlanıyorum hep son haftalarda ailemdeki sağlık sorunlarından dolayı bırakmak zorunda kalmıştım. Mülakat heyecanı uyutmuyor zaten. Bir de oradan elenmeyi tecrübe etmek istiyorum:)
-
günaydın arkadaşlar. herkesin gönlüne göre haberler aldığı bir hafta olur inşallah