2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
saat 10.00 omadı -14.00 da olmazsa 10 kasımda açıklarlar artık
-
YDS sınavı açıklanmadan, sınavın sunucunun geleceği beklentisine girmeyin.
-
Bugün önce YDS sonra bizim sınav açıklanır diye tahmin ediyorum. Tahmini açıklanma saati 16.00
-
arkadaşlar ösym takviminde 10 kasım yazıyor. bu saatten sonra farklı bir şey yazmak umut tacirliğine giriyor. buraya bakıp gaza geliyoruz anca. hadi herkese kolay gelsin
-
@pareto06, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
arkadaşlar ösym takviminde 10 kasım yazıyor. bu saatten sonra farklı bir şey yazmak umut tacirliğine giriyor. buraya bakıp gaza geliyoruz anca. hadi herkese kolay gelsin
Hocam 10 Kasım en geç açıklanma tarihi, ösym bundan önce açıklayabilir ki örnekleri mevcut.
-
@mülki-amir yok hocam biliyorum erken de açıklanır muhtemelen ama atıyorum mesela ben diyorum ki ptesi açıklanabilir, iki entry sonrası ptesi açıklanacak kadar gaza geliyoruz. açıklanmayınca da dev bir hayal kırıklığı.. ondan bahsettim.
-
Şu sınav için 25 günlük süre bence oldukça geç 20 30 bin kişinin girdiği standart sapmanın bile olmadığı bi sınavı bu kadar geç açıklamamaları lazım
-
@pareto06 hocam cuma günü açıklanan DUS sonuçları ilan edilen tarihten 5 gün önce açıklandı. Bizim sınavdan 1 gün önce açıklanacaktı oysaki. Diğer kimi sınavlar da erken açıklandı son hafta. Durduk yere ümitlenmiyoruz ÖSYM ümitlendiriyor bizi.
-
Ösym sınavları hep gününde açıklasaydı herkes perşembeyi bekleyecekti. Erken açıkladığı için biz de haklı olarak beklentiye girdik.
-
@elmalma sen de haklısın dostum. herkes heyecanlı. ne diyeyim beklemeye devam o zaman
-
Zaten en fazla 3 gün daha beklenecek. Bu arada şu soru kaydırma, optiğe yanlış işaretleme mevzusunu kim açtıysa sabah sabah içimize kurt düşürdü. 70-72 bandında olan herkesin içinde o kurt vardı zaten de şimdi tüm adaylar strese girdi giderayak..
-
Açık link kaç tane bilen var mı?
-
@ceterissparibuss 6 tanesi açık durumda
-
@elmalma düne kadar sadece sorları kodlarken hata yaptım mı acaba diye düşünüyordum dün birisi TC muhabbetini söyleyince şuan onu da dert etmeye başladım
-
Bir sonrası; “sınava girmiş miydim acaba? Girmemiş de olabilir miyim? Girmediğim sınavın sonucunu bekliyor olabilir miyim?” diye devam ediyor.
-
@vamos burhan altıntop'un "ben aslında yoğğuummm" muhabbetine dayanır
-
@kızılelma1601 Ben TC kimlik numaramı şaka yapmıyorum en az 10 kez falan kontrol ettim sınav daha başlamadığı için vakit olduğundan. Ama optiğe işaretlediklerimi sınav bitiminde topluca hiç kontrol edemedim.
-
@ahmetdeniz111mia, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@antimülakat sabır arkadaşlar sabır ne dedik 07/11/2022 niye acele ediyosunuz sonuçlar bakanlıkta 70/629 pazartesi 14:00 da görüşmek üzere
Şu açıklama doğru çıkarsa ne yapacağızlaf ettik adam o kadar
-
@ceterissparibuss doğru çıkarsa eğer, adam 2 gün sonra mehtiyim derse ona bile inanırım artık
-
İş olsun diye ösym yi aradım, diğer sınavla erken açıklandı kaymakamlik sınavı bugün açıklanır mı dedim,
Bilgimiz yok bekliyoruz dediler,
Biz de bekliyoruz dedim.