2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Yarın hayırlısı ile sonuçlar açıklanır diye umut ediyorum. YDS ve kaymakamlık kaldı. ÖSYM de hızlı davranıyor bu sene. ÖSYM yi takibe alıp bildirimleri açalım
-
Sonuçlar açıklanacak diye beklemekten ticaret denetmen yardımcılığı sınavına çalışırken odak olamıyorum.
-
ÖSYM'nin açıklayacağı bir diğer sonuç Mhuy ön başvuru sonucu.Linklerden biri bunun içindir.
-
@mülki-amir, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Sonuçlar açıklanacak diye beklemekten ticaret denetmen yardımcılığı sınavına çalışırken odak olamıyorum.
Hocam konu dışı ama ben de gireceğim sınava.Genel ekonomi bölümüne nasıl çalışıyorsunuz
-
@saystowin yds de var diyorlardı o zaman diger link kaymakamlık mı yoksa yds mi
-
@saystowin, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@mülki-amir, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Hocam konu dışı ama ben de gireceğim sınava.Genel ekonomi bölümüne nasıl çalışıyorsunuz
Hocam internetten çalışacağım bende. Siz hangi bölümden giriyorsunuz, sınava?
-
@saystowin bugün kpss ortaöğretim temel soru kitapçığı görüntüleme de açıldı. Sadece sınav sonuçlarına odaklanmamamız lazım. Cevap kağıdı, soru kitapçığı, sınav sonucu hepsine link açıyorlar.
-
@mülki-amir işletmeden gireceğim hocam.
-
@ilhannn00, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@saystowin bugün kpss ortaöğretim temel soru kitapçığı görüntüleme de açıldı. Sadece sınav sonuçlarına odaklanmamamız lazım. Cevap kağıdı, soru kitapçığı, sınav sonucu hepsine link açıyorlar.
Evet doğrudur.Acaba şuan kaç aktif link var
-
@saystowin 70, 71, 72, 73, 74, 75
-
Muhtemelen yarın Kaymakamlık Sınav Sonuçları açıklanacak. Taban puanın 71 olacağını düşünüyorum. 70 net ve üzeri yapan herkesin mülakata kalmasını temenni ediyorum. Çünkü hemen hemen hepimiz gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Elimizden gelenin fazlasını yaptık. Sonuç sayfasını açtığımızda İnşallah bu sefer yüzümüz güler.
-
Evet an itibariyle 2022 sınavının yazılı aşaması yarın saat 10.00'da sonlanacak diye düşünüyorum inşAllah Allah emeklerimizi zayi etmez inşAllah en çok hak eden 200 aday bu yıl süreci nihaiyete erdirir...
-
@polatalemdar hocam şimdiye kadar forumda en heyecanlı bekleyiş size ait bence, inşaallah rabbim hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin, sınava göre hesapladığımız puanlar iyi ve hatırı sayılır ancak bende sizin gibi heyecanlı ve tereddüt içindeyim
-
@kurpagribanzarsi hocam herkes heyecanlı bir bekleyiş içindeydi. Kimi buraya yansıttı. Kimi yansıtmadı. Her ne kadar hatırı sayılır bir net hesaplamış olsak bile ÖSYM’nin ne diyeceği önemli. İnsan kafasında kuruyor. İşaretlemeyi unuttuğum soru varsa yada kaydırdıysam diye.
-
Yarın açıklanacağı konusunda pek bir hemfikirsiniz ama ben gününde, yani perşembe günü açıklanacağını düşünüyorum. Her ne kadar sınava girmeyen aday sayısı fazla olsa da başvuran aday sayısının önceki senelere göre çok fazla olduğunu düşünüyorum. Hatta bu sene kaymakamlık sınavı için ÖSYM elindeki okunacak cevap formu sayısı belki de şimdiye kadarki en yüksek olanı olabilir. 23 gün bence birazcık erken bir süre. Yine de ne kadar erken o kadar iyi.
-
Tam gününde acıklanacağını düşünüyorum sadece ilk 10 sıralama garanti diğerleri kuvvetli referans yok ise malesef çok çok zor 15. İken deneyimledim. Mülakatın dolmayacağını düşünüyorum bende netim 81.25 herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
@ehnehn ilk 10'un da garantisi yok. Ben de ilk 10'dayken bunu deneyimledim. Bir garanti varsa o da 1. olana aittir. Tabi o da mülakatta berbat bir performans sergilemedi ve güvenlik soruşturmasında bir sıkıntı yok ise.
-
@kethüda katılıyorum ve altına imzamı atıyorum .
-
Bu hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Mesela yarın açıklanmasının da yok.
-
Acaba kaydırma yaptım mı diye tedirgin olan var mı benden başka :)))