Mhuy ilanı gelir mi
-
ama kötü kötüdür hocam .ben de aynıydım iş olsun da modundaydım .senin işe ihtiyacının olması o işi iyi yapmaz .bi ömür geçmez kötü işle .ee insanların da çalışma isteği de varsa ,çalışır.
-
bu zamanda iyi iş kötü iş ayrımı fazla lükse kaçar. şu durumdayken bir işe girebilen ağzıyla kuş tutmuş gibi sevinsin. yoksa süreç Allah korusun ömrünüzden yer bitirir guy olmak minimum 1 sene o da şansınıza girebilirseniz yoksa 1 sene daha etti 2 sene ilan beklemek hariç gerisini siz hesaplayın
-
iyi iş kötü iş ayrımını herkes yapabilir bunu ayırmak bence lüks değil.lüks olan bu ayrımı yapıp gitmemek .bir iş kötü olur ama mecbursundur gidersin yine de şükredersin .iş konusunda kendini kandırmanın bi mantığı yok.sonuçta bunu sen çekiyosun .bunu yalanlamak yerine farkında olup ona göre davranmak bence daha doğru
-
@ekeblad hocam vmy nasil kotu olur bunu anlamiyorum egitim zor tamam ama sana kurum serbestlik tanmiyo mu hem maasin yatiuo hemde diyoki git dersine calis yeterliihi gec sonra her sey iyi degil mi
-
@ekeblad kardeşim ülkenin bulunduğu duruma göre konuştum biraz gerçekçi düşünmek gerek yoksa herkes en iyi işi istiyor bende sende o da...
-
Bugün dershane hocam mhuy duyumu olduğunu ilanın yakında geleceğini söyledi. Hatta bu sınavla ilgili çıkmış sorulardan çözdük derste. Kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum ama yinede takdir sizin. Bence ilan geliyor.
-
@marsiyal Duyumlar ara ara gelmeye başladıysa sınava şimdiden hazırlanmak gerek.Çünkü sorularına baktığımızda belkide en zor kurum sınavı diyebiliriz.
-
@marsiyal
Hocam hangi dershane -
Mhuy sınavıyla sayıştay eleme sınavı zorluk açısından denk sınavlar sağlam çalışma ister ve sınav anında max dikkat gerektirir. Her dersten 15 er sorudan 60 soru gelmişti son sınavda 42-44 netin altına düşmemek gerek
-
@toni-crus murat kadıköy
-
@marsiyal biz bu filmi gecen sene cok gorduk.
-
@marsiyal eyvallah
-
@marsiyal, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
Bugün dershane hocam mhuy duyumu olduğunu ilanın yakında geleceğini söyledi. Hatta bu sınavla ilgili çıkmış sorulardan çözdük derste. Kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum ama yinede takdir sizin. Bence ilan geliyor.
-
@paretowilfredo sgk'dan haber var mı? soruşturacağım demiştiniz.
-
Kpss defterini kapatmadan bir kere Mhuya girmeyi çok istiyorum inşallah gelir artik
-
@beveridge-eğrisi sizin bileceğiniz iş hocam. Benim kötü bi niyetim yok duyumumu aktardım sadece.
-
Arkadaşlar CUMARTESİ VE PAZAR MHUY ilanı için saat 20.00 da etkinlik yapılacak. Lütfen her yerde duyuralım. . Deste olalım.
-
SGK Kurum içi sınav yapacak. Üzülerek belirteyim ki Maliyede de o söylenti varmış. Bu durumlara ya hazırlık yapalım ya da sesimizi çıkaralım.
-
@antimülakat üstad kurum içi sınavın mhuyu etkileyeceğini düşünmüyorum çünkü mhu(y)lar doğrudan bir bakanlığa bağlı çalışmıyorlar, hangi kurumda istihdam edildiyse oraya bağlı çalışıyorlar. Üniversitesi ise rektörlük, belediye ise belediyeye bağlı ama 657 ye tabii olarak
Etkinlikleri devam ettirmek lazım kpssden bu yana 2 ilan geldi rekabet ve kdk; rekabet 90.53 te kapattı kdk de tahminimce 93-94 civarında kapatacak. Hal böyleyken olası 300-350 kişilik Mhuy alımı şişkinliği bir nebze azaltır. Sonrasında guy dguy mülakatları seçimlere kadar sonuçlanırsa yeni alımlar için süreç başlayabilir.
-
@rootofallevil biliyorum hocam bunları da, mhuy ilanı geldi gelecek muhabbeti olalı 1 seneyi geçti.