Mhuy ilanı gelir mi
-
@pozitifdışsallık 2018 kpss ye bırakmasalar bari.
-
@pozitifdışsallık bence bu sınav yapılmaz
-
Bu meslek olağanüstü khk ile kaldırıldı mı? Ne konuşan var ne ilan ne de en ufak bir duyum.
-
Gelmez
-
@rootofallevil hep bunu yapmak istemiştim
-
-
@duryy 2019 u görecek gibi
-
@duryy, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@pozitifdışsallık 2018 kpss ye bırakmasalar bari.
-
Ben kpss calismaya başlarken talep toplandi gelecek deniyordu. Yıllar geçti hala aynı. Sanırım efektif bir talep değil
Hoş mhuy olan arkadaşlarda hep müfettişlik mulakatlarinda karsimiza çıkıyor, bir şekilde kaçmak istiyorlar. Bu kadar kacilan bi kurumun yillardir ilana cikmaması da ilginç -
Sen geleceksin diye 1 sene önce oturdum masaya şimdi sen geldin ben kalkıyorum demek isterdim ama guy-dguy mülakatını bi geçeyim onu da diyeceğim ulan mhuy
-
@keciburcu boşver. ben kazandım elendim.
-
@James-Buchanan Bu son olacak dostum. Güzel günler cok yakın
-
@keciburcu senin adın bir yerden tanıdık geliyor ya?
-
@keciburcu kaçtıkları yok. aksine şuan yeterlilik vermeye hazırlanıyor kasım 2015 de giren tayfa. insta story kısmında akın kitapları yeterlilik notları vs filan
-
Bu senede gelmezse bu kurum lagvedilmeli diye düşünüyorum.
-
@antimülakat valla kaldırılsın da rahat edeyim ya resmen alana başladım kurum alımını kesti Geçen rüyada mhuy gelmişti anca rüyada görüyorum
-
Mhuy merkez uzmanlık olsa kimse kaćmaz.Kariyer meslekerin en iyilerinden bence.
-
@zenginmemur müfettişlik sınavlarına gelen ciddi sayıda mhuy vardı .
-
@aroma hocam maliyede olup da memnun olan yok .geçmişse bakıldığı zaman da hep maliyeden kaçışlar olmuş.fırsatı olan vmy ler bile başka yerlere geçiyor .bi kere stresli bir iş ,yapılandırmalarda mahvoldular ,hafta sonu gece demeden çalıştılar .ve bunun karşılığını alamadılar .bu dediğim küçücük bir sorun geri kalanı saysam burdan uzaya yol olur .yani siz olsanız istemez misiniz rahat yeri.mesela gençlik ve spor bakanlığında rahatlık varken ,imkanlar varken ve daha fazla maaş varken sen olsan çabalamaz mısın ?bir sıralama yaparsak en kötüsü guy sonra mhuy sonra vmy .yani guy olan biri için mhuy bile çok iyi ...
-
@ekeblad saydiginiz bu durumlar mutlaka vardır maliyede ancak işsiz olunca bunlar göze carpmiyor hocam. Kyk müfettişlik mülakatinda baya mhuy vardı ki istediğim bi meslek olunca merak edip sordum özlük hakları ile maaş uyumsuzluğu sorumluluk falan denildi. Vmy den ziyade dguy isterim ama şu an ne olsa kabul modundaym çünkü ısszlik sağlıklı düşünmeyi de engelliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun