Mhuy ilanı gelir mi
-
@intermilan Hocam zaten zamanını bilsek alım da netleşmiş olur. Sadece söylenti var alım olacağı yönünde. Ancak ateş olmayan yerden duman da çıkmaz. Yani alım olması muhtemel. Yinede etkinlik şart yoksa fikirler değişebiliyor.
-
Bende katılıyorum. Katılımı yüksek bir twitter etkinliği süreci hızlandırır. Keşke birlik olabilsekte bunu başarabilsek.
-
DUYURU: @Antimülakat @paca08 @Marsiyal @MASCOTT Cumartesi ve Pazar Günü Saat 20:00 da MHUY için twitter etkinliği düzenlenecek. Katılım göstererek ve duyuru yaparak desteklerinizi bekliyoruz.
-
@antimülakat hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bu mhuy alımı ile ilgili bilgi alabildiniz mi?
-
@intermilan hemen gelmez hocam, biraz sabır bakalım ama oklar olumlu yönde ilerliyor.
-
@antimülakat alım olacağına dair söylenti ve duyum fazla bakalım alım yakın galiba
-
Mhuyla beraber inşallah muy ilanı da gelir şöyle 100 kişi falan
-
@marsiyal güzel haberlerini bekliyoruz
-
ARkadaşlar asıl deftardarlık sınavı gelir mi beni özellikle onu bekliyorum
-
@mülakatzedee defterdarlık hangi puan türü ve kaç kişilik alım olur
-
Maliye bakanlıginda değisim gerceklesse gecen yıl oldugu gibi dguy vmy bunlar kesin gelir.Mhuy ozluk duzelmeden gelmesi biraz zamsn alcak gibi duruyo.Berat albayrak vdk konusmasında vdkyi yeniden sekillendiriyoruz diyerek değisimin sinyallerini verdi.Bn umutluyum.
-
@antimülakat kabinede revizyon söylentisi var. inşallah bakan değişimi olur.
-
@mülakatzedee defterdarlık zor gibi ne olacağı belli değil gib ile birleşme söylentileri var , eksik oldukça gelir uzmanlarından tamamlıyorlar şimdilik , izmirde 3 kişi kurum arası geçiş yapmıştı ...
-
Mhuy alımı ile ilgili söylentiler fazla inşallah yakın zamanda gelir
-
Son üç guy alımına bakarsanız seçimden bi ay evvel geldiklerini görürsünüz. Hatta hazır denilen ilanlar bile seçim için aylarca bekletildi. Seçimden önce bi guy alımının zor ihtimal olarak değerlendirirsek mhuy duy sgk gibi ilanların seçim için bekletilebileceğini düşünmek çokta uçuk gelmeyecektir. Yani arkadaşlar herşeye hazırlıklı olun derim ben. Şubata kadar sarkabilir zira.
-
DUYURU
Arkadaşlar Pazartesi ve Salı günü Twitter’da Saat 20.00’da GUY ve DGUY Mülakat tarihlerinin açıklanması için Etkinlik yapılacaktır.Lütfen Herkese Yayalım Zamanı geldide geçiyor bile.
#guydguymülakatlarınerede
️ Yetkilileri etiketlemeyi unutmayalım -
@gizem2020 Arkadaşlar MHUY için destek veren Arkadaşlar şimdide Sizden Yardım bekliyor Lütfen Destek olun
-
@gizem2020 sonu gelmeyen mülakatlar gelecek ilanlarında gecikmesi demektir
-
Bugün ve yarın MHUY için etkinlik düzenlenecektir. Tag 1 saat önceden duyrulacaktır. İki günün Tagı ayrı ayrı olacaktır. Katılım gösterelim ve duyuralım.
-
Saat 20:00 da #BİNmalihizmetuzmanyardımcısı tagı ile etkinliğe başlayacağız.
İlgili kişileri etiketlemeyi unutmayalım.
Twitleri beğenmekle kalmayıp retwet yapalım.
Dershane hocalarından, Yayın Evlerinden, Gazetecilerden, Ünlülerden destek isteyelim. Destek vermeselerde, olumsuz cevapta verseler reklam reklam dır.