Mhuy ilanı gelir mi
-
@çölkaplanı bikaçtane puan türünden alıyordu bu sitede meslek tanıtımı ve puan türleri vardı
-
@mascott nasıl bi şansımız var
-
Mhuy alımı ile ilgili duyumu olan var mı?
-
@intermilan ilan için Twitter dayız destek olalım lütfen
-
@Antimülakat Hocam Mhuyla ilgili soruşturcaktınız bir gelişme var mı ?
-
@jan-vesely hocam haber beklemeye devam ediyoruz şimdilik kıpırdanma var ama netleşmeden kimseye güven telakki etmek istemiyoruz. İlan gelebileceği baya gündemde ama şu son kamuya personel alımındaki tedbirlerden endişe ediliyormuş. Yoksa ilanın gelmemesi sürpriz olacak gibiydi.
-
@antimülakat yani mhuy alımı olma durumu var ama kesin değil diyorsunuz
-
@intermilan bu dediğiniz endişe alımın onaylanmaması ile alakalı mı?
-
@antimülakat endişe alımın onaylanmaması ile alakalı mı?
-
@intermilan hocam mhuy ilanı aşağı yukarı 2 senedir hazır ama cesaret edip ilana çıkılsın diyecek dönemlerden geçmedik. Maliye Bakanlığı açısından ve tabi bir de Cumhurbaşkanından dönme riski de hesaba katılıyordur diye düşünüyorum.
-
Benim anlamadığım 10000 polis şu bu alımı cumhurbaşkanından dönmüyor da 250 mhuy mu döncek 250 ya Allah aşkına...
-
Arkadaşlar uzun senelerdir bu işin içinde biri olarak rahatlıkla söyleyebilirimki o ilan gelir. Gelir ama seçim reklamı olarak gelir. Yani ocak şubata. Ahanda yazdım buraya.
-
@mrnobody hocam katılıyorum, ben de o dönemde böyle talep var desinler diye sesimizi duyurmak için etkinlik organize etmeye çalıştım. Seçim dönemleri önemli.
-
@antimülakat hocam o işi bende anlamıyorum. tabiri caizse milyonlarca alım oluyor. ama 250 mhuy düşünülüyor. diyecek birşey yok.
-
40.000 kişilik öğretmen alımına 10.000 kişilik polis alımına sıkıntı olmuyor da 250 veya 300 kişilik mhuy alımı mı batıyor!? Toplamda 1600 kişilik hakim-savcı ilanı verildi özlük hakları en yüksek meslek mensubu bunlar altı üstü 2200 ek göstergeli meslek mi hazineye yük getiriyor hayret ya!!
-
@rootofallevil iste benimde burda beynim duruyo.Hakim olmak referansin varsa mhuydan bnce daha kolay.Bu mu iibf mezunun hakki yazik ya toplasan son 4 yılda bir polis alimi kadar kisi is sahibi olamamistir kamuda.Maliye Bakanligi kendi personelinede ayni.Milli emlak uzmanlari cevre ve sehircilige gectiler hemen 2500 tl giyecek yardımi almıslar.Maliye bakanligi neden boyle bilen biri var mı?Bn bunları yazinca bana kizanlar oluyo.Bu sorunlar duzelmeden ilan gelir mi?2200 ek gosterge yds 70
-
@zenginmemur, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@rootofallevil iste benimde burda beynim duruyo.Hakim olmak referansin varsa mhuydan bnce daha kolay.Bu mu iibf mezunun hakki yazik ya toplasan son 4 yılda bir polis alimi kadar kisi is sahibi olamamistir kamuda.Maliye Bakanligi kendi personelinede ayni.Milli emlak uzmanlari cevre ve sehircilige gectiler hemen 2500 tl giyecek yardımi almıslar.Maliye bakanligi neden boyle bilen biri var mı?Bn bunları yazinca bana kizanlar oluyo.Bu sorunlar duzelmeden ilan gelir mi?2200 ek gosterge yds 70
-
-
-
Maliye Bakanlığı nimeti kendi öz evlatlarından sakınır ama başka kurumların evlatlarına bol bol verir çok cömerttir(!)