Mhuy ilanı gelir mi
-
@paca08 hocam mhuy alımı ile ilgili bilgi alabildiniz mi?
-
@intermilan Hocam geçende sordum. Kesin bir şey yok. Yani söylenti var. Kesinleşirse ilk önce burada paylaşırım.
-
@marsiyal hocam bilgi alabildiniz mi?
-
5018 i okuyorum. Mali hizmetler ile kısmı okurken madde 60. Mhuy şartlarından biri 30 yaş sınırı. Diğer koşullarda ki gibi 35 değil kanun 30 demiş. Eski ilanlarında nasıldı yaş sinir hatırlayamadım şimdi
-
@tyr61 35 hocam
-
@karar, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@tyr61 35 hocam
eski ilanlar 35 evet bende gördüm 30 olması sıkıntı oluşturur
-
@tyr61 http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/02/20130206-8.htm yaş 35 orda yazan eski yönetmelik.
-
@uzmanyrdd bunlardan herşey beklenir yaşımız tutmuyo diye işsiz kaldık zaten saolasın cevap için
-
mhuy alımı ile ilgili yeni duyumu olan var mı?
-
@uzmanyrdd ayrıca aldığım duyama göre DPB'da yaş ile ilgili çalışma yapılıyormuş arkadaşlar mevcut duruma +2 eklenecekmiş yani 35 den 37 çekilebilir ama tabiki kurumlar kendi yönetmenliği ile özel şart olarak getirebilirler kanaatim daha da uzatılacağı yönünde
-
@fridakahlo mhuy alımı ile ilgili yeni duyumunuz var mı?
-
@fridakahlo bu dediğiniz mhuyla ilgili mi yoksa genel mi?
-
Burda da güzel bi haber duysak keşke
-
@fridakahlo umarım bi düzenleme yapılır malum aldığımız puanlarla yıllarca da ilan bekledik resmen .
-
@872 genel hocam
-
@aroma inşallh hocam aynen en güzel yıllarımız ders çalışarak geçti, hep diyorum "gençliğimiz gitti bari geleceğimiz gitmesin"
-
@fridakahlo amin hocam .Peki buna dair bilgi duyumdan ibaret mi sizce bi adım var mı hocam
-
@fridakahlo hocam bu mhuy alımı ile ilgili yeni duyumunuz var mı?
-
Arkadaşlar konu dışı olucak ama 2019 kpss için alanda değişiklikler için i sadece anayasa ve idareyi yenilemek yeterlimi ?başka konulardada derslerdede belirgin değişiklikler varmı acaba??
-
@balans-etkisi hocam ceza hukuku icra iflas hukuku vergi hukukunda da degisiklikler var. Kutluay kararlı hukuk mevzuat güncelleme notu var 10 liraydi sanirim hepsi var.