Mhuy ilanı gelir mi
-
@tardukağan sağolun hocam
-
@tardukağan vmy alımı ile ilgili duyumunuz var mı?
-
@intermilan rica ederim hocam. Vmy nin de nisan-mayısı bulacağını düşünüyorum.
-
@tardukağan sınavın mı? yeni ilan mı olur?
-
DGUY guy mülakatları açıklanmazsa hep aynı kişiler başvuracak mülakat tarihleri içinde etkinlik yapmak lazım yoksa ilan gelse dahi çoğu arkadaşımız sınava giremeyecek
-
@intermilan, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@tardukağan sınavın mı? yeni ilan mı olur?
öncekilerin haklarını koruyarak, yeni ilanla orta yol bulunacak diye biliyorum. Bunun teorik olarak zor olacağını düşünüyorum. bakalım ne olacak
-
Aralık ayı da gecip gidiyor yok mu duyumu olan? Yeni yapılanmada da mı mhuy ihtiyacı olmayacak nedir
-
@paretowilfredo üstad en yakın ilan mhuy gibi duruyordu ne oldu bu ilana bir hareketlilik var mı bizleri umutlandıracak?
-
2017 yılında beklenen 250 kişilik ilan 2019a gelene kadar 600 kişi filan olmuştur herhalde de nerede bu ilan? Belli bir tarih yok mudur bekleyebileceğimiz. Bu mhuy netti bu devlete de gelmiyor ses seda duyum ilan
-
@smithayran Hocam kurumlarda aslında eksik çok ama alımlar hep az oluyor. Gelir uzmanıyla konuşmuştum geçen yıl bana dedi ki "Bize göre 10 bin ihtiyaç var ama alım az oluyor genelde". Tahmin ediyorum öteki pozisyonlarda da böyle durum.
-
@baelish bu kıtlıkta 250-300 bile bir hareketlilik yapacak ama işte gelen giden yok. Tabi gönül istiyor en az 1000 ama yok. Halbuki bütçelerde bu alıma yer veriliyor talepler toplandı ne olur yani bu seçim öncesi gelse. Bir de madem ihtiyaç var bütçe de alındı niye gelmiyor? yapılanma ne zaman bitecek de bu ilan gelecek... hep soru hep bir bilinmezlik vallahi yorulduk ya bezdik artık ya
-
facebook ta biri ocak-şubat gibi alıma çıkılacağından bahsediyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. tanıdıkdan felan duydum diyor ama biraz sıkıyor gibi geldi bana
-
İlan gelirse hangi puan türü olur?
-
@Tardukağan @paretowilfredo @paca08 son duyumlar nedir sizde
-
artik bu Mhuy duyumunun üstûne gitme vakti gelmiştir bence
-
@g-a p48
-
@r4ntisi facebook ta ben de okudum o duyumu . Bana gerçekçi geldi açıkçası tabi duyum adı üstünde. Zaten gelmesi en muhtemel ilan.
-
@r4ntisi valla ben ocak şubata razıyım
-
@pepe35, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@Tardukağan @paretowilfredo @paca08 son duyumlar nedir sizde
mhuy mart a kadar ilan gelmesi çok yüksek. Bunun dışında sayıştay geliyor zaten duymuşsunuzdur. Dguy ve kaymakamlık uzun bir süre yok. Vmy de sayıştay gibi olacak ya da guy ile birleştirilecek.
-
@tardukağan hocam dguy ve yeni guy ilanları ne zaman gelir sizce?