Mhuy ilanı gelir mi
-
@rootofallevil Tşkler hocam
-
@maliyeci123, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@Tardukağan hocam peki ilan tarihi tahmini ne zman olur ? Marti bulur mu?
Martı bulur ilan tarihi hocam
@rootofallevil, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@Tardukağan vmy nin sayıştay gibi olması derken sayıştay sınavı gibi 3 aşamalı süreç mi öngörülüyor test+klasik+sözlü şeklinde
sayıştay gibi derken, sınav iptal edildi yeni ilanla gelecek ... vmy olmaz ama adı .. ben vguy tarzı bir şey bekliyorum
-
@Tardukağan senin amacın ne sen sana sorulan soruya cevap versene vmy kalktiysa neden hala duyumunu vmy uzerinden kullaniyorsun.Guyla vmy ayni olcak bunun cevabıni ver veremiyorsanda forumun tozlu sayfalarina süpurulmus diger bos cıkan duyumcular gibi buralarda dolanma
-
@fernando-reges dostum bak simdi bu ilan nerdeyse 3 yildir soyleniyor.Ama yok ortada bir sey.Cunku bu kurumdanda kaciş cok.Meslek merkez uzmani gibi ama tasra ozluk zayif yds 70 istiyor kurum ici.Hal boyleyken diger tasra uzmanliklari gibi alimı bekletiliyor.Duyda ayni
-
@zenginmemur, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@Tardukağan senin amacın ne sen sana sorulan soruya cevap versene vmy kalktiysa neden hala duyumunu vmy uzerinden kullaniyorsun.Guyla vmy ayni olcak bunun cevabıni ver veremiyorsanda forumun tozlu sayfalarina süpurulmus diger bos cıkan duyumcular gibi buralarda dolanma
vmy nin yeni adı belli olmadığı için olabilir mi? ha bu arada haddini bil, yoksa bildirirler.
-
@tardukağan ulan hadsiz herif hala ukalalik taslayip burda insanlarla alay eder sekilde kendi kafanda uydurdugun duyumlari paylasiyosun.Git uza burdan beni bilen bilir.
-
Duy ilanı gelmeyecek. Söylentilere göre gelir uzmanlarıyla birleşme söz konusu hatta gu ve du ları il vergi uzmanı adı altında birleştirme düşüncesi var.
Dediğim gibi dedikodu -
@Tardukağan @zenginmemur Beyler tartışmanızı özele taşıyın illa devam etmek niyetindeyseniz. Kimse sizin atışmanızı okumak zorunda değil burada. Seviyeyi de daha fazla aşağı çekmeyin.
-
@paretowilfredo hocam maliyede var mi bir gelisme
-
@zenginmemur En son haber yaptığımda işitmediğim söz kalmadı dostum. Bu konuya bir daha girmeyi düşünmüyorum.
-
@paretowilfredo hocam bnde okudum ama siz bir telafuzda bulunmadiniz ya soyle ya boyle olacak diye.Ama artık sabirda kalmadi insanlarda guy hocam ya onceden bir aday 3 kere denerdi guyu simdi yok hocam cok zor gercekten
-
@tardukağan gidin forumdaki keynese paretoya ve walras da soyleyin kul hakkina giriyorsunuz diye.
-
GÜNAYDIN İİBF’li
Bugün de etkinliklere devam edeceğiz !
Yetkili bit kişinin paylaştığı twete hepimiz saygı çerçevesinde twet atacağız, yorum yapacağız.
Akşam 20.00 da görüşmek üzere...
Katılalım, yayalım.
-
@zenginmemur Hocam Mhuy merkez uzmanlığıdır. Çünkü Mali hizmetler uzman yardımcıları ve uzmanları çalıştıkları kurumların merkez teşkilatlarında çalışırlar. Sadece özlük hakları açısından diğer merkez uzmanlarından ayrılmıştır. Yani bilip bilmeden lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim.
-
@paca08 hocam mali hizmetler uzmanliginin merkez kadrolarda calisanlari olsa bile taşra diye gecer.Zaten ozluk haklari tasra uzmanliklariyla aynidir.Tek fark yds 70 ister.Merkez taşra ayrimi vardir.Zaten merkez uzmamlik olsa dguy kazananlarin cogu mhuy olmaz ve kpssye cogu tekrar hazirlanmaz.Bn dogru biliyorum merak etme.
-
@zenginmemur Hocam ben Mali Hizmetler Uzman Yardımcısıyım hatta özlük haklarıyla ilgili dernek bile kurduk . Yani mevzuatı bilmesem, özlük hakları için aylarca çabalamasam neredeyse beni bile ikna edeceksin. Bana mali hizmet uzmanlarının taşra uzmanı olduğunu gösteren bir tane yazı gösterir misin. Ama ben sana Mali Hizmetler Uzmanlarının merkez uzmanı olduğu ile ilgili kaynak gösterebilirim.
Mali Hizmetler Uzmanları bakanlıkların merkez teşkilatlarında, üniversitelerde ve belediyelerde çalışır. Yani hiçbir Mali Hizmet Uzmanı görevli olduğu kurumun taşra teşkilatında çalışmaz, çalıştırılamaz. Biraz daha açayım tam olarak aktarmış olayım. Bir Mali Hizmet Uzmanı Ankara belediyesinde çalışıyor diye veya Hatay belediyesinde, On dokuz mayıs üniversitesinde çalışıyor diye taşra uzmanı olmaz Orası o birimlerin merkezidir. Ancak Gelir Uzman Yardımcısı Maliye Bakanlığının taşra birimlerinde çalışır. İşte Mali Hizmetler Uzmanları ile Gelir Uzmanlarını arasındaki farklardan birisi de budur. Kaldıki bir Mali Hizmetler Uzmanını hiçbir bakanlık taşra teşkilatında çalıştıramaz. İstersen mevzuatı açıp okuyabilirsin. Diyorum ya bilip bilmeden insanların kafasını karıştırmaya gerek yok. Çünkü senin yazdıklarını okuyup farklı meslek dallarına yönelebilecek kişiler olabilir.
-
@paca08 peki maliyedeki yapılanmanın sizin için özlük hakları anlamında olumlu bir etkisi olur mu? 2 senedir performans raporunda gösterilen ancak gelmeyen 250 kişilik kadro yapılanma yüzünden geciktiriliyor olabilir.
-
@paca08 hocam bilgiler icin cok sagol ancak benim yazdiklarimdan dolayi kimse mhuydan vazgecmez.Iyi bir kadro ancak bnde diyorumki buna sizde dahilsiniz neden hala dguy gibi merkez kadrolar icin ugrasiyosunuz?Bakin sayistya hakimlik anlarimda dguy nedir mhuydan daha iyi o zman sizin icin.Bnce sorun buyuk ve bu nedenle ilanlar artik sekteye ugradi.Ya adamin 90 puani var mhuy oluyo sonra bi bakiyo yanindaki merkez uzman daha iyi haklara sahip hop dguya basvuruyo.Bu durumda dengelri bozuyo.Sadece mhuy icin degil guy duy sgk denetmenligi v.s
-
@paca08 mhuy haklari dguyla aynı olsa kimse mhuyu bırakmaz
-
@zenginmemur Hocam olay şu merkezde çalışıp da diğer merkez uzmanlarla aynı özlükte olmayan tek uzmanlık türü Mali Hizmetler Uzmanlığıdır. İnsanlar aynı işi hatta daha fazlasını yapıp da aynı özlük haklarından yararlanamayınca başka kurumlara geçiyor. Yakında bende kurum değiştiricem zaten