Mhuy ilanı gelir mi
-
@beveridge-eğrisi Hocam en sonki DGUY sınavı açıklandı ama halen daha DGUY mülakat tarihleri bile netleştirilmedi. Bende ilanların gecikmesini Maliyedeki yapılanmaya bağlıyorum. Ancak bir şey dikkatimi çekiyor. Yıllardır ne Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı alımı oluyor ne de Maliye Uzman Yardımcısı ve Defterdarlık Uzman Yardımcısı alımı oluyor. Maliye tasarrufu önce kendi meslek dallarında yapıyor. Ben bu durumdan bu sonucu çıkarıyorum.
-
DUYURU: Cuma Günü Saat 20:00 da MHUY ilanı için etkinlik düzenlenecektir. Tag etkinlik saatinde duyrulacak. Lütfen katılım gösterelim. Ve twettir ve facebook gruplarında duyuralım.
-
@paca08 tasarruf konusunda bende oyle düşünüyorum ancak en azindan ilgoc gibi 20-45 gibi ufak sayılar gelirdi bu süreçte. Yil sonunda umarım düzelir maliyedeki sorunlar. Birçoğumuz maliyenin ilanlari icin hazirlaniyoruz kpss a ya. Böyle giderse seneye 30 bine düşer sınava girenlerin sayisi.
-
@paca08 Hocam şu diğer merkez uzmanlıklardan eksik kalan yönlerini 1-2 madde ile sıralasanız fena olmazdı biz de bilgi sahibi olalım.
-
@fernando-reges Tek fark diğer merkez uzmanları ğ bendinde yer alır ve bundan dolayı da Uzman Yardımcılığında 1000 tl e yakın uzmanlıkta ise 1500 tl e yakın Mali Hizmetler Uzman Yardımcılarından/Uzmanlarından fazla alırlar. Peki yetkinlik olarak fark var mı dersen. Kesinlikle fazlamız var eksiğimiz yok. İsteyene de ispatlarım.
-
@paca08 Tşkler hocam fark epey varmış.Umarım yakın zamanda iyileştirme yapılır diyeceğim ama hiç umudum yok bu konularda
-
@fernando-reges Daha polislere, öğretmenlere söz verilen 3600 ek göstergeler verilecek oralardan sıra gelirse belki düzeltilir. Ancak ben böyle bir şeyin olacağını zannetmiyorum. Belki ek gösterge yükseltilebilir ama maaşı artıran ek gösterge değil sıkıntı orada.
-
@paca08 hocam olası bir alım için ne düşünüyorsunuz acaba
-
@isfhk Söylenti dışında bir şey yok hocam. Eğer alım kesinleşseydi haberi gelirdi.
-
@paca08 tamamdır hocam
-
@can-mavi hocam seninde bi duyumun yok bu mhuy ile ilgili
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır
-
@paretowilfredo hocam gelişme var mıdır
-
@pepe35 Dostum Maliye Bakanlığı ile alakalı olarak GUY / DGUY için dün söylediğim şeyler geçerli MHUY için de.
-
Yok mu bir gelişme, bu yılda mi gelmeyecek. DGUY ve GUY seçim öncesi yetısmeyecek gibi yeni ilan. MHUY'u olsun getırebılsek.
-
@paretowilfredo mhuy alımını ertelediler diye duymuştum. şimdi ise 350 kişilik alım iptal edilmiş deniliyor . ösym den sınav için gün istenmişti görüyorum ki iptal konusu gecerli siz ne düşünüyorsunuz ?
-
@t-robert-malthus inşallah gelir mhuy ilanı. Ertelerlerse yine bize üzerler
-
@t-robert-malthus umarım doğru değildir tek umudumuz mhuy ilanıydi.
-
İtibar etmeyin şuna. Her başlıkta kaos çıkarma peşinde ve gayet başarılı.
-
@walras12 aynen sanki rakibi eleme gibi Bi derdi var bu arkadasin