Mhuy ilanı gelir mi
-
@köyün-ağası belki de hali hazırda olan uzman yardımcılar için de olabilir
-
@bcbc3434 onlar eğitimi aldı yeterliliğe girecekler
-
Hazine ve maliye bakanlığı en geç mayıs ayında ilana çıkmak üzere 250 mali hizmet uzman yardımcısı alacak.
-
Güzel bir gelişme ve 250 çok iyi bir rakam
-
250×20 5000 kişi sinava girer.
-
@köyün-ağası 6.sırada da mhuy la ilgili bi eğitim planı var 200 kişi yazıyo
-
@jan-vesely kesin mi üstad?
-
Eğer baskı yaparsak bu ilan mart ayında gelir seçim öncesi.
Duyumlar bile çöldeki insana şu vermiş gibi oluyor. -
@bcbc3434 22 de eğitim adında direk mhuy eğitimi yazıyor
-
@mhd Guy ve Dguy'u tamamlamadan Mhuy ilanına çıkmazlar herhalde.Bence onlar aradan bir çıksın insanlar mağdur oluyor
-
@bcbc3434 kaynak mevzuatınyeri. com diye bir site ayrıca mali hizmet uzmanlığı yönetmeliğinin mesleki eğitim başlıklı 14. Maddesinde geçiyor
-
Guy-dguy-il göç hazırda mülakatları yapılacak olanlar bunlar sonuclanmadan yeni bir ilan gelmez. Bizim yapmamız gereken mhuy sgk denetmenlik alımları için baskı yapmak. Aslında yıllardır gelmeyen duy ve muy içinde baskı yapsak iyi olur.
-
@fernando-reges birisi gib diğeri hazine ve maliye bakanlığı
-
@fernando-reges Aynı kurum değil GİB le alakası yok MHUY un. Ama yine de GUY ve DGUY sürecinin tamamlanması olumlu olur ki Mayıs 'a kadar onun süreci de biter büyük ihtimalle.
-
sadece p48 den mi alır yoksa başka puan türleride olabilir mi
-
Guy-dguy sonuçlanmasını beklerseniz bu sene de mhuy gelmez. İlan için bastırmalıyız, sayıyı gerekirse artırmalıyız.
-
@fernando-reges Sınavı zaten ÖSYM yapıyor, bakanlığın guy,dguy sürecine bağlı kalacağını sanmıyorum. İlanı bir an önce getirmeye bakalım.
-
3 senedir performans raporlarında 250 kişilik alımdan bahsedip almıyolar. İlanı görmeden heyecanlanmıyorum artık.
-
@beveridge-eğrisi birçok memur şu 3600 ek gösterge için emekliliğini uzatıyor o sonuçlansa emekli olacak çok kişi var bayramlarda ikramiye almak için en azından yeni personel ihtiyacı doğar
-
@beveridge-eğrisi ben de öyle düşünüyorum. Bi de Eylül Aralık'ta eğitim varmış. İnanasim gelmiyor. Az kandirmadilar bizi.