Mhuy ilanı gelir mi
-
Bilmiyorum da guy mulakatını beklesek bile guy olanlar mhuy için başvurabilir?
-
@rootofallevil, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
Guy-dguy sonuçlanmasını beklerseniz bu sene de mhuy gelmez. İlan için bastırmalıyız, sayıyı gerekirse artırmalıyız.
Arkadaşa katılıyorum. Süreçler çok ama çok yavaş ilerliyor. Etkinlikle belki hızlanır ve 3 sene alım yapılmamış bi kadro için 250 az bi rakam.
-
@rootofallevil Sayıyı arttıralım da ilan tarihini öne çekmek zor gibi.Eğitim tarihi belli o zaman ilan tarihi de az çok bellidir kafalarında
-
Peki sizce olası bir alımda puan türü p48 mi olur sadece?
-
Son 3 yildir egitim planlarinda var hatta talepler toplaniyor ama ilan en son 2015 agustosda geldi.Bu ilan 3600 olayi duzelmeden gelmez
-
@zenginmemur 3600 a kalırsak bu şartlarda kimse 3600 beklemesin olmaz o iş.
-
61.madde nedir en son kaçıncı promosyondu
-
Arkadaşlar biz 5. promosyonuz.(son) Bugün 4. promosyon yeterlilik sınavları açıklandı ve muhtemelen bu sene sonu civarı biz de yeterlilik sınavına gireceğiz ve yds şartını sağlayanlar uzamn olacak.bizim altımızda uzman yardımcısı kalmayacak.Bu yüzden tahminimce bu sene alım olmalı ya da meslekte düzeltme(unvan,özlük...) yapılacak ki bu kadar beklendi.Bilindiği üzere Hazine ve maliye Bakanlığındaki bu yapılanma tamamlanmadıkça süreçler yavaşlıyor.Allah yardımcınız olsun.Mesleğe adım atmak,bismillah demek güzel.Mali Hizmetler güzel meslek ama bu kadar şart,zor sınav,yds,yeterlilik ve tez var iken mesleğe girdikten sonra hakkınızın verilmediğine şahit oluyorsunuz.
-
Olası bir alimda hangi puan türü kullanılır acaba hocam @pareto_wilfredo
-
-
@paretowilfredo Teşekkürler
-
Olası bi MHUY alımında geçmiş yıllara bakarak P48 en yakın alım puan türü ama eskiden YDS şartıda vardı. Şuan bir alım olsa p48'in yanı süre YDS şartı getirilir mi?
-
@sonmaliyeci yok hocam.
-
Yds %10 etkili idi büyük ihtimal p48 olabilir ilir çünkü yds dışında eşit dağılmışdı alan bazında.
-
@namı-diğer, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
Arkadaşlar biz 5. promosyonuz.(son) Bugün 4. promosyon yeterlilik sınavları açıklandı ve muhtemelen bu sene sonu civarı biz de yeterlilik sınavına gireceğiz ve yds şartını sağlayanlar uzamn olacak.bizim altımızda uzman yardımcısı kalmayacak.Bu yüzden tahminimce bu sene alım olmalı ya da meslekte düzeltme(unvan,özlük...) yapılacak ki bu kadar beklendi.Bilindiği üzere Hazine ve maliye Bakanlığındaki bu yapılanma tamamlanmadıkça süreçler yavaşlıyor.Allah yardımcınız olsun.Mesleğe adım atmak,bismillah demek güzel.Mali Hizmetler güzel meslek ama bu kadar şart,zor sınav,yds,yeterlilik ve tez var iken mesleğe girdikten sonra hakkınızın verilmediğine şahit oluyorsunuz.
@Maesteo bunu kastettim.Bu meslek merkez uzmanlariyal ayni sartlarda kariyer olarak
-
@namı-diğer eger 70 yds puani alinmazsa duz memur olunuyor diye biliyorum hocam dogru mu?
-
@zenginmemur aynen öyle arkadaşlar. Ben bir bakanlıktayım. Daha zor bi sınavdan (ösym), tez, yds ve yeterlilik (mevzuat geniş) geçiyoruz. Demek istediğim merkezdeki arkadşlar hak etmiyor değil aynı şartrtları hatta daha zor aşamalardan geçiyoruz. Bunu mesleğe girince çok iyi anlayacaksınız. Her halimize şükür. Mülakatı en nitelikli ve adil mülaktlardan biriydi.
-
@872 aynen dosrum. Tüm kariyer uzm. Yard. Böyledir.
-
Son mhuy alımında girenler bu ara yeterliliği i verecek, eğitim muhabbetinin onlarla alakalı oldugunu düşünmüyorum
-
@gannicus bu yılın sonunu bulur dostum.