Mhuy ilanı gelir mi
-
@nam-ı-diğer hocam sizin tahmininiz ilan nezman gelir peki?
-
@maliyeci123 Hocam yukarıda açıkldım kesin bi şey diyemem ne yazık ki. Ya süreç hızlanacak 3-4 ay içinde ya da kpss sonrası sınav yapılacak ya da unvan değişikşiği gibi düzenlemeler yapılarak başka unvan altında gelecek. Bunun nasıl olacağı da Maliye bakanlığına bağlı. Kısacaso belirsizlik var dostum.
-
facebook'ta birisi (khk kaymakamlık grubunda) 250 mhuy alınacak yazmış. sallıyor mu acaba.
-
@simón-bolívar dostum 2019 hizmet içi eğitimde 250 kişi yazılmış. Yukatıda bi arkadsta atmış bağlantıyı. Buna dayanarak yazmış olabilir fakat orada eğitim eyll ekimdi galiba yani bu tablo çok gerçekçii olmuyor ne yazık ki.eylül ekimde eğitim olması için sınavın bu aralar yapılması elzem bu da zor.örnek vericeksem Ben 2016 mayısta başkadım hizmet içi eğitim 2017 şubatta oldu.
-
@nam-ı-diğer Hocam siz mhuy sunuz galiba mhuy ihtiyacı var mıdır kurumda siz ne düşünüyorsunuz ümitlenelim mi bu sene için?
-
@nam-ı-diğer sınav yazın olsa aralık ayına kadar yetişir.
-
@müspetmenfi Hocam benim gözlemim ihtiyaç var mutlaka. ama şu süreçteki personel alımında nasıl bi yol izlenir kestirmek zor. Biliyosunuz ki alımlar olsa da mülakatlar ya da sonuç açıklamaları uzamaya başladı. Umarım bu süreç hızlı geçer ve ne olucak olmayacak görürüz.
-
Hazine ve maliye bakanlığındaki yapılanma ve düzenlemeler hızlanırsa önümüze daha rahat bakacağız. Şu olur bu olur diyip yanlış bilgilendirmek hakkınıza girmek olur. Bildiğimi ya da tahminimi iyi köt söylemeye çalışıyorum. Meslekle ilgili sorularınız olursa yardımcı olurum elimden geldiğince..
-
@nam-ı-diğer hocam siz peki YDS den 70 alabildinizmi? YDS yerine yokdil geçerli olmuyor mu? Bide özlük haklarınız hakkında bilgi verebilirmisiniz?
-
@nam-ı-diğer Saolun hocam teşekkür ederiz sizin gibi insanların forumda olması sürece hazırlanan kişiler için çok faydalı olacaktır.
-
@frank 80i çaktım dostum gecen ay
-
@müspetmenfi estağfurullah dostum bu süreçten biz de geçtik.Sabır lazım sabır Elimizden bi şey gelip hayır duası aksak yeter bize.
-
@nam-ı-diğer hocam maşallah 80 ni cakmissiniz tebrik ederimde diğer sorularima cevap vermemissiniz:)
-
@frank hocam yökdil geçerli değil. Merkez uzmanlar 3600 göstergeye sahip biz 2.200.bizde merkez teşkilatlar, belediye yada ünilerde çalışabilirsin. Belediyelerde 500-1000 fazla alabilirsin sosyal denge tazminatından dolayı. En düşük ünilerde bildiğim kadarıyla 100-200 az alıyor arladslarımız. Merkez uz. Yard. Su anda 5500 civarı alıyor ben bi bakanlıkta Mhuy'um maaşım 4.700.
-
@nam-ı-diğer hocam çok saolun
-
Hocalarım bu paylaşılan tablodan gelecek ilanları kestirmek mümkün mü mesela gelir uzman Yrd hiç yok. Bu şu anlama gelmiyordur umarım gelir uzman yrd alımı bu sene yok gibisinden
-
Arkadaşlar kaç kati olur kimi 5 katı yazmış ama eski ilanda 20 katı değiştirirler mi sizce
-
@gulcan hocam sınavi osym yapacak.:) 20 katı olur yine bence.
-
Arkadaşlar sitede sırf bu konuda üç tane yazı var tercihiniyap.net ana sayfasında arama büyütecine tıkladığınızda bulabilirsiniz ki meslek tanıtım yazılarında her detay var sitenin hazırladığı. Araştırmaktan geri durmayın. Okuyun arada, iyi olur.
https://www.tercihiniyap.net/meslek/mali-hizmetler-uzman-yardimciligi-nasil-olunur-h5423.html
https://www.tercihiniyap.net/maas/mali-hizmetler-uzman-yardimciligi-maasi-h5422.html
-
@gulcan sınav 20 katı mülakat 4 katı idi bizim dönemde