Mhuy ilanı gelir mi
-
@sonmaliyeci Ben anlamadım hocam tablodan bir şey.Mesela 32. ve 33. maddelerde aday memur eğitimi ve katılımcı unvanı olarak da aday memur diye geçiyor,sayı da 700. Acaba guy ve dguy alımını mı kastediyor?
-
@eomer Dostum hangi unvanda olursa olsun memuriyette yeni olan herkesin 657 geregi aldigi bir adaylik egitimi var. Unvan ayrimi olmaksizin verilir bu.
-
@albertcamus, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
Arkadaşlar sitede sırf bu konuda üç tane yazı var tercihiniyap.net ana sayfasında arama büyütecine tıkladığınızda bulabilirsiniz ki meslek tanıtım yazılarında her detay var sitenin hazırladığı. Araştırmaktan geri durmayın. Okuyun arada, iyi olur.
https://www.tercihiniyap.net/meslek/mali-hizmetler-uzman-yardimciligi-nasil-olunur-h5423.html
https://www.tercihiniyap.net/maas/mali-hizmetler-uzman-yardimciligi-maasi-h5422.html
+1
-
ÖNEMLİ : Arkadaşlar BUGÜN akşam 20.00 da twitterda guy ve dguy mülakat tarihlerinin açıklanması için perşembe günüde büyük ihtimalle mhuy ve sgk denetmen yardımcılığı ilanlarının gelmesi için etkinlik yapılacaktır lütfen katılalım!!! etkilimliklerde çekilişler bir sürücü sürpiriz hediye sizi bekliyor aramızda okadar para topladık tagı dahi kendimiz alıyoruz lütfen destek lütfen katılım bu sefer 30 değil 40 50 bin twit olsun hadii görüyüm siziii
-
@nam-ı-diğer evet 2015 20 katıyms korktum bende 5 kati olursa diye teşekkür ederim
-
@872 inşallah 20 katı olur teşekkür ederim
-
Merhaba dostlar.
Muhtemel MHUY sınavına dair son gelişmeleri derledim. Buna ilave olarak geçmişteki tüm MHUY sınavlarının, taban puanlarını, puan türlerini, kaç kişinin sınava başvurduğunu ve daha başka bir çok bilgiyi yazıda bulabilirsiniz.
Hemen hemen 4 senedir piyasada olmayan bir sınav olduğundan bilgileri bi tazelemekte fayda var -
@paretowilfredo hocam peki MHUY ilanı hakkında ne düşünüyorsunuz gelir mi sizce,gelmeyen ilanın eğitimi Eylül de yapılacakmış!!
-
@bucalı Valla ilgili tarihe epey vakit var dostum. Daha evvel de en fazla 3 yıl ara verilmiş. İhtiyacı biliyoruz, 22 Aralık'ta son yeterlikler yapıldı. Meslekte neredeyse yardımcı kalmadı. Artık ihtimal daha yüksek bence yazıda da bu şekilde yorumladım. Tabi biz gene duyumlara bi bakar kulağımızı bi kabartırız. Bir şey duyarsak paylaşırız dostum.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam:)
-
@paretowilfredo dershaneye başladığımda arkadaslar mhuy ilanı var çalışıyoruz demişlerdi tarih o tarih alanda mhuy beklenir .Hedefim mhuy gelecek
diye beklerken neler değişmedi ki. Ki gelmedi de -
@bucalı eylülde eğitim olduğunu nereden biliyorsunuz hocam
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
Merhaba dostlar.
Muhtemel MHUY sınavına dair son gelişmeleri derledim. Buna ilave olarak geçmişteki tüm MHUY sınavlarının, taban puanlarını, puan türlerini, kaç kişinin sınava başvurduğunu ve daha başka bir çok bilgiyi yazıda bulabilirsiniz.
Hemen hemen 4 senedir piyasada olmayan bir sınav olduğundan bilgileri bi tazelemekte fayda var@mehmetkvl okuyunca anlasiliyo hocam.
-
Arkadaşlar hiç bir alım yok sizce bu ilan ne zaman gelir kesin gibi bakiyordum ben buna hala ses yok
-
Mhuy yeterlilik sonuclari da aciklandi.Su an yard. Yok..Artik su ilan gelsin bi zahmet
-
- Promosyon yeterlilik sınavı açıklandı evet. 5. Promosyon yardımcılar var halihazırda.
Mhuy konusu karışık arkadaşlar. Kurumlarda ve maliyede taşlar yerine oturmadan alım olmaz diye düşünüyorum.
Ama dilerim bir alım yapılır.
- Promosyon yeterlilik sınavı açıklandı evet. 5. Promosyon yardımcılar var halihazırda.
-
@paretowilfredo yerel seçimden önce gelir mi yani duyumuz nedir.
-
@cons3693 Henüz net bir şey yok dostum. Yetişir mi emin değilim. Ama hazır olmak lazım kaliteli bir sınav.
-
yok mu daha bir şeyler?
-
@paretowilfredo abi son duyumun nedir,iyi-kötü bir şeyler söyle lütfen.