Mhuy ilanı gelir mi
-
@toni-crus o kafayla kimseyi eleyemez de ilk defa görenler ya da şu zamanda en ufak umuda ihtiyacı olanların “acaba”sı , insanların inanması... zevk alıyor gibi kendini bilmez
-
Arkadaşlar mhuy yerine tercih edilecek daha güzel meslekler var. İlan geldiğinde konuşulur tabi bunlar ama şehir seçerken çok dikkat etmek gerekiyor şehir değiştirmenin en zor olduğu meslek grubu. Talepler toplanılmıştı ama sınav iptal oldu yeni ilan için tekrar talep toplanır ama bizim kurumdan herhangi bir Bilgi istenilmedi.
-
@ecem peki iptal olan alım sayısı kaçtı?
-
@eomer o kadarını bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem. Tahminimce 2019 yılı içerisinde olur sadece tahmin bir duyum değil.
-
@ecem ilan seçimden önce gelir mi sizce?
-
@tükendikagrubu eğer bir şey öğrenirsem mutlaka gruba yazarım ben de sınav ilanı beklediğim için anlayabiliyorum. Sonbaharda olması planlanıyordu bakanlıklar birleştiği için iptal oldu.
-
@ecem adımdan anlaşıldığı üzere cidden tükendik. İnşallah gelir. 4.senem bıktım bu süreclerden. Sağolun hocam.
-
@tükendikagrubu haklısınız ne yazık ki a grubu alımlarının yok denecek kadar az olduğu bir dönem. İnşallah emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız. İyi çalışmalar dilerim
-
@ecem sağolun. Dayanma gücü biraz daha bulabilirsek kendimizde devam edicez sürece. Allah yardımcısı olsun burada bekleyen herkesın.
-
@tükendikagrubu hocam tecrübe amaçlı soruyorum 4 senedir ders mi çalışıyorsunuz sadece zor olmadı mı o kadar beklemek
-
@ecem hocam o zaman talep toplanılması hazırlık yapılması ilan vs. derken yine 1 2 seneyi bulmaz umarım.
-
@872 talep toplanması uzun bir süreç değil o kadar uzamaz son alım 2015 yılında yapılmıştı ara baya açıldı bence 2019 yılı içerisinde alım yapılır.
-
@ecem tamamdır hocam.
-
Seçimden iki hafta önce ilan gelir mayısta gireriz herhalde. Keşke her sene bir seçim olsa.
-
Bu kadroyu ancak seçime kadar Malihizmet Uzman Yard ismini kullanarak ciddi sesimizi duyurursak seçim öncesi gelir. Yoksa 2019 kpss sonrasina kalır.
-
Dostlar tasarruf tedbiri olduğu kesin ama kesin olan bir şey var bu tasarrufu dibine kadar uygulayan kurum Hazine ve Maliye Bakanlığı gerçekten bu kuruma bağlı çalışanları bezdirmis bir kurum. Her yere para dağıtan kurum kendine bencil ve bir o kadarda personeline ilgisiz ve anlayışsız. Ne diyim fırıncının evinde ekmek olmaması gibi.
-
20 30 bin polis 40bin ogretmen 10bin saglikci 10bin diyanet 10bin mubasir katip vs. vs. alim var yani. Tasarruf sadece iibfde sanirim.
-
@mehmetkvl tabıkı zor oldu. Bu sene 4.senem. Ilk 2016 da basladım. Zaten ondan sonra alımlar gıderek azaldı. Bırakmaya calıstım ama bırakamadım. Bu sürec insanı içine çekiyor, bırakılmıyor. Yazları harıc kışın hep ders calıstım evet.
-
http://www.pergen.gov.tr/icerik/egitimler/egitimhizmetleri/2019hiep/2019_Uygulama_Esaslari_Merkez.pdf
Eğitim planında eylülde 250 mhuy eğitimi planlanıyor belki ilan gelir -
@köyün-ağası 22. Sırada