Mhuy ilanı gelir mi
-
@balans-etkisi tabi yine takip edin güncellemeleri
-
@balans-etkisi hocam idari hakimlik basliginda arkadaslar pdf olarak paylasimlarda bulundu degisikliklerle ilgili olarak, oraya da bir goz atin isterseniz.
-
@aroma duyum hocam simdilik bu kadarisini biliyorum
-
@intermilan yok hocam maalesef ama temennim mevcut GUY- DGUY aliminin tamamlanmasindan sonra gelmesi
-
@sbf1983 teşekkür ederim saolasın
-
@872 eywallah saolasın hocam
-
@ertugrulbey @karar @can @kd16 @Fernando-Reges @John-Stuart @intermilan @Elinor-Ostrom
@Fernando-Reges @tozkok @T-Robert-Malthus @kd16 @underw @can @erhankestevur @felix-felicis @keynes92 @mbguy @mahmut-usenir @johnstuartmill @Elinor-Ostrom @intermilan @m-akif @ertugrulbey @karar @Teklif-eğrisi @deumaliyecisi @elisa @friedmanmilton @merasim34 @çölkaplanı
DUYURU: YARIN SAAT 21:OO da #1000malihizmetuzmanyardımcısı tagı ile etkinlik yapılacaktır. Destek olalım ve facebook twitter da duyralım. -
@mhd, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@ertugrulbey @karar @can @kd16 @Fernando-Reges @John-Stuart @intermilan @Elinor-Ostrom
@Fernando-Reges @tozkok @T-Robert-Malthus @kd16 @underw @can @erhankestevur @felix-felicis @keynes92 @mbguy @mahmut-usenir @johnstuartmill @Elinor-Ostrom @intermilan @m-akif @ertugrulbey @karar @Teklif-eğrisi @deumaliyecisi @elisa @friedmanmilton @merasim34 @çölkaplanı
DUYURU: SAAT 21:OO da #1000malihizmetuzmanyardımcısı tagı ile etkinlik yapılacaktır. Destek olalım ve facebook twitter da duyralım. -
DUYURU: CUMA GÜNÜ SAAT 21:OO da #1000malihizmetuzmanyardımcısı tagı ile etkinlik yapılacaktır. Destek olalım ve facebook twitter da duyralım. -
2019 Nisan Mhuy sınav at fava bekle ..
-
@tardukağan neden Nisan
-
@mhd orda olacağız
-
@tozkok, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@tardukağan neden Nisan
Bu sorunun cevabını bilsem bu foruma takılmazdım
-
@tardukağan bende ciddi bir duyum sandım ya
-
@beveridge-eğrisi, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@tardukağan bende ciddi bir duyum sandım ya
öyle zaten hocam.
-
@tardukağan kaç kişilik alım?
-
@tardukağan kaynaginiz ne hocam at fava bekle demekle olmuyor
-
@jakuppp, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@tardukağan kaynaginiz ne hocam at fava bekle demekle olmuyor
hocam kaynağımı söylersem tanıyacakmısın Allah aşkına kurmayın söyle cümleler. alım sayısını veya, ilan tarihini bilmiyorum. Bildiğim nisan-mart gibi sınav olacağı yüksek ihtimal, ciddi bir açık varmış.
-
@tardukağan mesele tanimak degil senin sallayıp sallamadigini anlamak. Burada gizemli duyumlarin bir tanesi bile tutmadi cunku.
-
@beveridge-eğrisi, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@tardukağan mesele tanimak degil senin sallayıp sallamadigini anlamak. Burada gizemli duyumlarin bir tanesi bile tutmadi cunku.
Kurnaz olsam, gizlice çalışır, sınav yok derdim. İnsanlara iyilikte yaramıyor.