TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021

KPSS A
    68
    227
    50829
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      klck Son düzenleyen:

Acaba 7 ay sonra neden alıma çıktılar tekrardan, hukuktan elenmiştim ihtiyaçları vardıysa keşke elemeselerdi bizi 😞

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • ?
        Eski Kullanıcı @pijamalıhakim Son düzenleyen:

@pijamalıhakim Önceki sınavlarda her alanda en az 65 puan almak kaydıyla ortalama en az 70 puan olması gerekirdi yazıyordu. Lakin bu ilandan benim anladığım genel ortalamanın en 70 puan olması. Yanlış anladıysam arkadaşlar düzeltsin beni.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • T
          tobinkardeş Son düzenleyen:

84.1 e gelir mi arkadaşlar ?:( İngilizcem iyidir ve daha iyi olması için çalışmaya devam ediyorum ama hiç İngilizcesi olmadığı halde başvuranlar ve başvurupta gitmeyenler yüzünden giremeyeceğim sanırım 😞

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • ?
            Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Arkadaşlar geçen senelerden farklı olarak hukuk alanında 'Bilişim Hukuku' yer alıyor. Bunun hakkında bilgisi ya da notu olan var mı?

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • L
              L'Université Son düzenleyen:

Çalışma yeri Ankara değil mi?

• M
                mrdgn @L'Université Son düzenleyen:

@l-université Önceki ilanlarda YDS şartı olmuyor muydu ya ? Bilen var mı ?

L M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • M
                  muddei hususi @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@hawk bilişim hukuku spor hukuku bu tarz hukuk dalları tabiri caizse biraz şov için var. Kapsamları bile belli değil. Ama tahminen biraz kişisel verilerin korunmasıyla biraz domainler vs. fikri mülkiyet haklarıyla ilgilidir.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • ?
                    Eski Kullanıcı @muddei hususi Son düzenleyen:

@muddei-hususi Anladım hocam teşekkür ederim. Artık netten bir şeyler bakacağız olduğu kadar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • L
                      L'Université @mrdgn Son düzenleyen:

@mrdgn Bilgim yok hocam.

• M
                        muddei hususi @mrdgn Son düzenleyen:

@mrdgn önceki ilanlarda da yok bu kurum geleneksel olarak kendisi yapıyor dil sınavını

• M
                          mrdgn @muddei hususi Son düzenleyen:

@muddei-hususi Anladım hocam, alınacak kişi sayısının arttığını göz önüne aldığımızda acaba 82-83 lere düşer mi İİBF..?

• A
                            aekodor @justaa Son düzenleyen:

@justaa Uluslararası İlişkiler mezunuyum en son alımda mülakatta elendim. Sınavın test kısmı kolay, klasik tarafta ise 4 soru verip istediğin 2 tanesini seçtirdikleri için tahmin ettiğin kadar zor bir sınav değil.

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • U
                              unutulacakdünler @aekodor Son düzenleyen:

@aekodor hocam İngilizce test miydi? Ve YDS'ye göre seviyesi nasıldı? Bir de İktisat içinde ekonometri, istatistik var bunlara çok çalışma imkanı yoksa yine de başvurmak mantıklı mıdır? Puanım 90 kimsenin de önünü kesmek istemiyorum açıkçası bunlara bir cevap bulabilirsem 😊

T A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • T
                                tobinkardeş @unutulacakdünler Son düzenleyen:

@unutulacakdünler ah keşke herkes sizin kadar düşünceli olsa… Daha önce girip İngilizce kısmını geçemeyen arkadaşım zor olmadığını söyledi ama İngilizcesi olmayan geçemez yds 60 düzeyinde bir İngilizcesi var dedi

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • A
                                  ayraan Son düzenleyen:

Malesef puanı 91 olan ve İngilizce namına bilgisi olmayan arkadaşım basvrucam kısmetim belki buradadır diyor. Estagfrullah çekiyorum. Ben daha kendi arkadaşımı ikna edemiyorum ancak öylesine girecekseniz bi sınav göreyim diyorsanız Allah aşkına girmeyin arkadaşlar.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • A
                                    aekodor @unutulacakdünler Son düzenleyen:

@unutulacakdünler İngilizce testti. YDS puanınıza 15 civarı puan ekleyin o puanı alırsınız sınavda. Ekonometri ve İstatistik toplam 2 veya 3 soru gelmişti onlarda test kısmındaydı zaten ve mantık ile rahatlıkla yapılıyordu benim de gram bir bilgim yok bu alanlarda olay işletme ve İngilizce kısmında bitiyor normalde işletme alanında klasik sorular içerisinde muhasebe soruluyordu ancak geçen sene sormamışlardı ve çoğu insan sıkıntı yaşamıştı bu yüzden işletme kısmı için net bir şey diyemem.

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • A
                                      aekodor @ayraan Son düzenleyen:

@ayraan Kurum içinde çalışan uzman yardımcıları çalışma şartlarının ağır olduğunu ve yeterlilik için 70 YDS'yi alamayan insanların olduğunu söylemişti ne kadar doğrudur bilemem. Onun dediğini söylüyorum sadece linç yemeyim 🙂

• U
                                        unutulacakdünler @tobinkardeş Son düzenleyen:

@tobinkardeş keşke hocam. Teşekkür ederim cevabınız için 😊

• U
                                          unutulacakdünler @aekodor Son düzenleyen:

@aekodor anladım hocam çok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için 😊

• H
                                            hawelmo Son düzenleyen:

İngilizce kısmı 40 sorudan oluşuyo ve yds de olan her tarzdan soru soruluyo yani kelime ezberlerim girerim kafasında olanlar başvurursa o kontenjana yazık edecek. Ayrıca kurum çalışanları aktif şekilde ingilizce kullanıyor, başvuruda yds şartı olmayışını hala anlamış değilim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 2 / 12
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti