2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
-
Hukuk p4 te 90 la şansım var mı sizce?
-
Vay arkadaş p39 93 puan var. İngilizce yüzünden başvuramıyorum. Sanki kurumdaki herkes İngilizce konuşacak…
-
@nasippp çünkü o dil isteyen alımlar dış ilişkiler genel müdürlüğüne yapılacak ve o uzmanların yurtdışına çalışma ateşesi olarak atanma ihtimali yüksek.
-
@sawetkk böyle olduğunu bilmiyordum hocam yanlış anlaşılma olmasın ben dili olan arkadaşlara bir söylemde bulunmadım hak eden kazansın inşallah dil biliyorum ama yanlış dil biliyormuşum
-
- gruba 89,94 puanla başvuracağım yds şartını sağlıyorum çağırılnma şansım nedir ?
-
Kamu hizmet cetveli nedir bilen var mı ?
-
@goldberry ben 1. Ve 3. Grubu düşünerek o yanıtı yazmıştım.
-
@justaa hocam naptın sen zaten millette yds yok doğru düzgün. 1. sırada girersin mülakata
-
Taşraya tayin isteyebiliyor muyuz? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim.
-
@furkanltunsoy aynen şov yapmış biraz o arkadaş:D
-
@kaidenalenko şov yapacak durumda hiç değilim malesef hocam. 2020 kpss puanımla hala evde oturuyorum. 4 mülakatta elendim. Ticaret bakanlığını iki kez yazılı sınavını geçip ikisinde de mülakattan elendim. Geçen sene sanayi bakanlığı bu puan türünden 16 kişi mülakata çağıracaktı ilk 16 ya giremedim. Enerji, rtük, rekabette de sıralamalara giremedim. Ondan dolayı danışmak istedim.
-
@justaa 95 yds ile bir insan niye bu kurumların peşinde koşar anlamam.Dışişleri aday meslek memurluğu listesine tika ve ytbye çok rahat gider puanınız
-
@flu 2020 mezunuyum. Ytb ve tika mezun olduğumdan beri ilan açmadı. Dışişlerini ise bir kere denedim, yazılı sınavda 4 kısımdan 3 ünü geçtim birini geçemedim. Yeni bir ilan da henüz gelmedi tekrar
-
@flu puanı olanı da hemen alıyorlardı zaten
-
@nonamemen hocam kpss puanlarında ciddi bir yığılma var onu baz alarak söylemiyorum zaten ama 90 yds ile dışarıda kalanı hiç duymadım neredeyse db ytb tika ulusal ajans abb.ye yerleşiyorlar.Ayrıca yukarıdaki arkadaşa ilan denk gelmemiş anladığım kadarıyla
-
@flu sadece 90 yds ile olmuyor işte. Kpss puanı da geçerli ve yüksek olmalı. Aynı zamanda alan konularına hakim olmak lazım.
-
@justaa Özür dilerim. Umarım istediğiniz kurum her neresi ise en kısa zamanda yerleşirsiniz. Benim de YDS yüksek ama malesef olmuyor bazı şeyler.
-
Arkadaşlar 10 ekim yapılan YDS sonuçları bugün açıklandı ama başvuru yaparken sistemde gözükmüyor. Güncellenir mi acaba yoksa ek yabancı dil bilgisi kısmında mı belirtmeliyiz fikri olan?:)
-
@kaidenalenko merhaba, ben kurumu aradım ama bilgi alamadım. Siz ulaşabildiniz mi?
-
@troya Nereden ulaşacagimi da anlamadim ki resmi telefondan defalarca aradim açan olmadi. Artik alttaki ekstra dil sertifikaları kısmında belirtecegiz en kötu ihtimal