STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
@justaa 17 gün çok uzun bir süre maalesef. Ne kadar erken sonuçlanırsa o kadar iyi planımızı ona göre yaparız. Bakalım hayırlısı. Ben biraz sabırsızım galiba
-
@ins-muh-hatice çok haklısınız hocam, aslında test sınavı yani 1 hafta içinde açıklanabilirdi
-
@ins-muh-hatice, içinde söyledi: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
erken sonuçlanı
siz sabırsız değilsiniz, umutlusunuz:) güzel günlerin umuduyla yaşıyoruz. açıkçası ben açıklanma zamanını düşünmüyorum bile. kaybetmiş gibi çalışmaya devam.
-
@nonamemen aslında sizin yaptığınız en mantıklısı. Ben kendimi böyle heveslendiriyorum olumsuz olursa da yıkılıyorum sonra yine de çalışmaya devam evet.
-
merhaba telegram grubunda tartışılmış sorular. Hangi telegram grubu bu bilgi verir misiniz arkadaşlar
-
Kurumu arayan var mı başka? Merkezi atamalar da başladı ona göre tercih verirdik açıklansaydı bi.
-
@ins-muh-hatice büyük ihtimalle önümüzdeki hafta içi açıklanır.
-
ANKÜSEMi aradım, en geç haftaya cuma açıklanır dediler.
Şahsi fikrim, bu hafta açıklanmaz.
-
@gsmg150 merkezi atama tarihini geçiyor o zaman
-
Arkadaşlar kurumu arayan oldu mu bir gelişme var mı?
-
Sonuçlar açıklanınca nerde yayınlanıyor
-
@muddei-hususi sbb'nin sitesinde duyurular kısmında
-
anküsem cevapları kuruma gönderdik diyor kurumu arayınca da net bir tarih vermiyorlar
-
-
@civil5545 ne olacak böyle ya hala tarih vermiyorlarsa daha aciklamazlar o zaman
-
@ins-muh-hatice hocam siz de bir arayın isterseniz farklı bir cevap verebilirler belki...
-
@civil5545 tamam ben de bir arayım
-
Çarşamba gününün akşamında doğuya bakın
-
@mutlakbutlan ben de çarşamba günü bekliyorum
-
Ben de aradım kurumu. Yine sayfayı takip edin dedi. Merkezi atamaların bitmesine 2 gün kaldı mağdur olmamak için iletebileceğiniz biri var mı dedim. Maalesef yapabileceğim bir şey yok dedi.