STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
@ins-muh-hatice, içinde söyledi: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
ı takip
teşekkürler hocam bilgilendirme için, herkese aynı cevabı veriyorlar anlaşılan.
-
Hadi bakalım bugün 17 gün oldu sınavın üzerine 2019'da da 17 gün sonra açıklanmıştı. Bugün açıklanmasını bekliyorum umarım erken saatlerde açıklanır. İnşallah nasip olur...
-
arkadaşım aramış az önce; bu hafta beklemeyin demişler. Haftaya açıklanması da kesin değil. diyecek bir şey yok; 2019'da 17 günde açıklanan bir önceki senelerde 12 günde açıklanan sınav bu sefer bizim şansımıza mıdır nedir bu kadar geç açıklanacak. tercihlerin de son günü bugün.. hakkımızda hayırlısı
-
@civil5545 yaaa çok üzüldüm. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Ben az önce aradım kesin bir tarih yok sayfadan takip edin dediler
-
@flu aynen ben de aradim ayni cevabi aldim
-
anlamıyorum ki anküsem çoktan gönderdik diyor sonuçları neden bu kadar gecikti??
-
@civil5545 ne zaman göndermişler tarih verdiler mi hocam?
-
@ins-muh-hatice, içinde söyledi: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@civil5545 ne zaman göndermişler tarih verdiler mi hocam?
tarih vermedi ama biz çoktan gönderdik dedi görüştüğüm ilgili kişi..zaten kurumu arayınca da anküsem gönderdi ne zaman açıklarsınız diyince, sonuçlar elimize ulaşmadı vs gibisinden bir şey de demediler
-
@civil5545 kurum keşke bilen birine yonlendirse iki defa aradım ikisi de boş çıktı.
-
@ins-muh-hatice bence biliyorlar ama net bir cevap verip bağlayıcılık olsun istemiyorlar.
-
2019 alımında saat 17.00'de açıklanmış.
-
Açıklanmadan açıklanacağı tarih konusunda doğru bilgi veren kurum görmedim. Nasıl bir prosedürleri var bilmiyorum hep aynı şeyler oluyor.
-
@muddei-hususi, içinde söyledi: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
Açıklanmadan açıklanacağı tarih konusunda doğru bilgi veren kurum görmedim. Nasıl bir prosedürleri var bilmiyorum hep aynı şeyler oluyor.
bir de dalga geçer gibi duyuruları takip edin diyorlar biz sanki bilmiyoruz duyurulardan yayınlacanağını :))
-
Şahsi fikrim kağıtların anküsem de okunduğu yönünde soruya yönelik itirazlara pazartesi günü cevap gelmiş demek ki incelemişler açıklanması yakındır.
-
@flu, içinde söyledi: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
Şahsi fikrim kağıtların anküsem de okunduğu yönünde soruya yönelik itirazlara pazartesi günü cevap gelmiş demek ki incelemişler açıklanması yakındır.
hocam benim anlamadığım soruları da cevapları da paylaşmadılar nasıl bir itiraz sürecidir bu
-
@civil5545 hocam girdiğin sınavda çözdüğün soruları hatırlarsın şu konuyla alakalı soru hatalı diye itirazda bulunursun.
-
@civil5545 itirazda bulunanlar cimerden yazmış
-
@flu anladım hocam ama çok sağlıklı değil sanki bu süreç, itiraz eden şahıs yanlış da hatırlayabilir soruları keşke şeffaf bir şekilde sorular ve özellikle cevaplar sınavdan sonra açıklansaydı da insanlar o şekilde itiraz haklarını kullanabilseydi.
-
@civil5545 evet o şekilde daha makul tabi ama sorunun hatalı olduğundan net eminseniz itiraz etmede bir sıkıntı olmaz mesela uluslararası ilişkilerde yapılan itiraz haklı bulunmuş ve bir soru tüm adaylar lehine iptal olmuştur