YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
-
@flu çelişkili sorular vardı türkçede
-
Yazım hatası sorusu vardı, devletler arası yerküre vs vardı..
-
@ghamul1 ben onu “devletlerarası” yaptım ama bilmiyorum yanlış da olabilir
-
@yomaman devletler arası olacaktı cevap.
-
@3pruu daha az zahmet gerektirmektediri işaretledim ama gerçekten ikisi de doğru kabul edilebilir. Yani iki ay önce Ales'e giren biri olarak, bugünkü Türkçe soruları gerçekten biraz deli etti..
-
Otobüs sorusunu ne yaptınız hocam onda da biraz beynim yandı benim.
-
@3pruu soruyu biraz hatırlatabilir misiniz?
-
Arkadaşlar netler nasıl ?
-
@yomaman yabana doğru filmi ve kitabı olan 193 sayılı otobüstü sanırım. Cümlede anlam sorusu
-
@3pruu ben ona halk sağlığını tehdit ettiği için ortadan kaldırıldı dedim evet kulağa saçma geliyordu ama diğerleri de kesin doğru değil diye düşünmüştüm
-
@flu 55 net civarı çıkarıyorum hocam sizin nasıl?
-
@ghamul1 benim de o civarda galiba gy sorularının cevabı olmadıgı için emin de olamıyorum
-
@ghamul1 benim de öyle gibi
-
@yomaman ben de o seçenekle başka bir şık arasında kaldım diğerini işaretledim
-
Cemal Abdülnasır sorusunun cevabını bilen var mı acaba?
-
@yomaman sadece bir tanesi yanlıştı diye hatırlıyorum ama emin değilim
-
Türkçe'de film asteroid uzay aracı gibi bir paragraf vardı
-
@g-g onu hatırlayamadım. Ya da ilk şık doğruydu onda. Eğer doğru soruyu hatırlıyorsam. Aziz Sancar dna sorusu vardı. Dna ile ilgili araştırma yapıyor olması şıkkıydı sanırım, yanıltıcı bir soruydu. Ve Elon Musk sorusu vardı. Maliyeti ve tıbba yardımı şıklarını hatırlıyorum ama hangilerini yaptım hatırlamıyorum
-
@ghamul1 Armageddon filmiyle ilişkilendirilmişti hocam. Uzay aracının asteroidi vurması üzerine bir paragraftı tam hatırlayamamakla beraber.
-
@g-g altı çizili kelimelerden hangisi başka bir şeyi refer ediyor tarzında bir soru vardı bunda. Sanırım ilk “o” kelimesi uzaya fırlatılan cihazı, diğerleri ise astreoidi işaret ediyordu. Bu paragrafta başka neyi sorduklarını hatırlayamadım ama.
Bir de gurbetçilerin oy kullanması sorusu vardı. Onda da yerel seçimlerde oy kullanmaları yanlıştı diğer hepsi doğruydu diye hatırlıyorum